„Tricolorii”, oaspeți exemplari la EURO 2024: curățenie în vestiar și mesaj emoționant pentru gazde
Data actualizării:
Data publicării:
Aventura României la EURO 2024 a ajuns la final, însă tricolorii au arătat că avem, din nou, echipă națională.

Echipa României pleacă cu fruntea sus de la EURO 2024 și lasă în urmă o impresie frumoasă nu numai fanilor, ci și organizatorilor și tuturor celor care urmăresc competiția.

Înainte de a părăsi Germania, tricolorii au lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul de la Munchen, dar și un mesaj scris în română și germană, adresat gazdelor.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum, și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului”, se arată în scrisoarea „tricolorilor”.

Elevii lui Iordănescu au mai scris că pleacă din Germania cu gândul că au dat totul pentru România și că a fost o onoare pentru ei să ajungă în optimi la EURO. Mesajul a impresionat și UEFA care a postat pe instagram fotografiile care arată curățenia făcută în vestiar însoțite de mesajul - „Oaspeții perfecți”.

Citește și Echipa națională de fotbal a României, eliminată de la Euro 2024! MULȚUMIM pentru toate experiențele și că ne-ați unit, „TRICOLORI”!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Lecție de viață de la profesorul Osiceanu: „El este elevul care a luat sub 5 la Evaluarea Națională, parte a etichetei «eșecul învățământului românesc»” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @ziganshina1985

Lecție de viață de la profesorul Osiceanu: „El este elevul care a luat sub 5 la Evaluarea Națională, parte a etichetei «eșecul învățământului românesc»”

Fotografie de la Brett Sayles/ Pexels

Copii fericiți: 25 de lucruri mărunte care înseamnă mult pentru fericirea copiilor voștri

De ce elevii români sunt analfabeți funcțional? Gheorghița Badea: „Avem la bază motive serioase!” / Bogdan Georgescu: „Copiii NU înțeleg legătura dintre matematică și viață” / FOTO: freepik.com @syda_productions

De ce elevii români sunt analfabeți funcțional? Gheorghița Badea: „Avem la bază motive serioase!” / Bogdan Georgescu: „Copiii NU înțeleg legătura dintre matematică și viață” / VIDEO

Fotografie de la Karolina Kaboompics/ Pexels

Mamă narcisistă: Aceste sunt frazele pe care ar trebui să nu le rostești niciodată

pixel