Părinți Prezenți
Știri
Parenting
Sănătate
Stil de viață
Vârste și etape
Educație
English
Social
Eveniment
Monden
Metode și tehnici
Invitați și Interviuri
Comportamente și emoții
Bullying
Probleme de sănătate
Alimentație și nutriție
Traumele copilăriei
Horoscop
Rețete pentru întreaga familie
Divertisment
Bebeluși
Preşcolari si Școlari
Adolescenţi
Dezvoltare intelectuală
Recomandări și sfaturi
Voices
Joacă și DIY
Prescolari si Scolari
6 întrebări importante pe care să i le pui copilului în fiecare dimineață, potrivit unui psiholog
„Copilul meu face greșeli de neînțeles la școală... ce-i cu el?” Logoped: „Nu este leneș și nici neatent! Părinții și profesorii ignoră această problemă”
Lucrurile pe care oamenii le spun despre „copiii din ziua de azi” și adevărul pe care mulți nu vor să-l vadă. Realitatea din spatele criticilor nefondate
Semnele timpurii care arată că ai un copil supradotat. Expert: „Puțini părinți știu să le recunoască la timp”
„Niciodată suc!”: Acesta este băutura pe care copiii japonezi o beau: „Hidratantă, răcoritoare și perfectă pentru zilele călduroase de vară!”
5 afirmații pe care le-am auzit de la părinții noștri și pe care trebuie să le evităm cu propriii copii. Psihologii explică efectele dezastruoase asupra dezvoltării lor!
Trecem la ora de vară! Copiii resimt cel mai puternic schimbarea. Pediatru: „Efectele: oboseală, nervozitate, dificultăți de concentrare și până la o săptămână de adaptare”
Copilăria ta a fost mai bună decât îți amintești dacă ai aceste 6 trăsături. Explicațiile psihologilor
„Uitați de educația blândă!” Copiii din ziua de azi, mai vulnerabili ca niciodată, iar specialiștii în parenting spun că lumea are nevoie urgentă de „mame tigru”
Generația Beta și-a făcut debutul: Cum vor crește copiii care vor trăi până în secolul 22?
Un profesor avertizează: „Trebuie să încetăm să măsurăm succesul copiilor doar cu cifre!”
Cum învață cu adevărat copiii? Ce ne arată un studiu revoluționar despre creierul lor
Un nou studiu arată că...
EXCLUSIV
Prof. dr. Flavian Georgescu: „Sper să rămână uitat acest termen «meditații». Au apărut atâtea metode în care un copil poate să aibă parte de informație după școală” / VIDEO
„Mă îngrijorează noua generație!” Ministrul Daniel David, despre atitudinea copiilor și a părinților față de școală: „Nu trebuie să stresăm elevii, dar nici să le promitem că totul va fi ușor”
Raluca Anton: „Copiii învață astăzi diferit față de generațiilor anterioare. Sistemul educațional trebuie să se adapteze elevului și dezvoltării lui, nu invers”
Copiii care ajung la Harvard, Stanford sau Princeton au părinți care fac aceste 4 lucruri încă de la o vârstă fragedă, potrivit unui expert
Care este cea mai mare greșeală a părinților în bucătărie? Irina Petrea: „Important pentru copil este acest lucru!”
Trucul unui medic pediatru pentru a-i determina pe copii să facă ceea ce ceri: „E dovedit științific că funcționează!”
De ce unii copii sunt disciplinați și responsabili cu școala și cu temele, iar alții nu? Urania Cremene: „Cum să fie, dacă trăiesc ca la hotel?”
EXCLUSIV
Prof. dr. Flavian Georgescu: „E nevoie de un sistem mult mai bine pus la punct pentru a avea grijă de copiii cu adevărat valoroși” / VIDEO
Cercetare Harvard: „Acesta poate fi un instrument puternic pentru formarea caracterului moral al copiilor încă din primii ani de viață”
„Să vedem absenții!” Perlele profesorilor: Expresiile dascălilor care au devenit „celebre” și ce spun ele despre educația din România
Urania Cremene, despre „cel mai mare păcat al școlii” și „cea mai mare tâmpenie a umanității”: „De ce nu îi dăm 4 profesorului?”
Andreea Esca, după ce a vizionat „Adolescence”: Influențele externe, „mai toxice decât oricând” și „năpustesc de oriunde, prin toate canalele, peste niște minți fragede”
EXCLUSIV
Prof. dr. Flavian Georgescu: „Copiii NU se simt iubiți așa cum trebuie de către părinții lor! Dragostea pentru ei nu trebuie să aibă niciun fel de legătură cu rezultatele lor” / VIDEO
Părintele Necula: „Mai nou, aud la părinți de o obsesie cronică. Terminați cu prostiile! Opriți-vă!”
Părinții mileniali, acuzați că sunt „prea moi” și cresc „o generație fragilă”: „Cred că am înțeles greșit lecția copilăriei noastre”
Urania Cremene, despre temele pentru acasă: „În clasă se învață, nu acasă. Nu e treaba părinților să facă teme și nici vina lor că ajung să facă. Profesorii au descărcat foarte multă responsabilitate”
Oana Moraru: „Copiii pot tolera doar emoțiile pe care părinții înșiși le pot tolera”. Lecția importantă despre creștere și învățare!
EXCLUSIV
Prof. dr. Flavian Georgescu: „Mulți părinți nu fac această fină diferență între a forța și a susține”. Antrenorul de olimpici explică cum să descoperi adevăratul talent al copilului / VIDEO
1
2
3
4
5
>
»