”Copilul minune” cu master în fizică cuantică la doar 12 ani: Singurul său scop, nemurirea
Data publicării:
Laurent Simons și-a obținut diploma de liceu la 8 ani, diploma de licență la 11 ani și diploma de master la 12 ani.

”Copilul minune” olandezo-belgian are un IQ de peste 145 şi adunat cu mare ușurință titlurile academice.  Scopul lui este nemurirea.

Nu există nicio îndoială despre Laurent Simons, copilul minune care a absolvit fizica cuantică la vârsta de 11 ani la Universitatea din Anvers. Primul pas într-o carieră de studiu, pe care micul geniu a planificat-o deja cu atenție și care ar trebui să-l conducă să creeze organe artificiale care să le înlocuiască pe cele umane, pentru a prelungi viața cât mai mult posibil.

La școală cu alți copii se plictisea, căsca în clasă, termina temele de un an într-o săptămână. Un semn că era ceva neobișnuit la el.

Părinții și profesorii au observat acest lucru și l-au invitat să studieze într-un ritm diferit. Așa că a terminat cei cinci ani de școală primară în doar 12 luni și la vârsta de 8 ani a absolvit liceul Saint-Jozef Humaniora din Bruges, Belgia, învățând într-un an și jumătate programul de 5 ani cu care se confruntă de obicei copiii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurent Simons (@laurent_simons)

Apoi s-a dedicat universității, absolvind faculatea de fizică la vârsta de 11 ani. În 2021, a fost primul copil de 11 ani care a obținut o diplomă de licență în Belgia, iar în iulie 2022, la 12 ani, și-a obținut diploma de master în fizică cuantică la Universitatea din Anvers.

Potrivit publicației Brussels Times, la sfârșitul anului 2022, Simons și-a început doctoratul la prestigiosul institut, Max Planck. De asemenea, făcuse un stagiu acolo la grupul de cercetare Attoworld, din München, unde cerceta lasere pentru a detecta cancerul din sânge, împreună cu profesori de renume mondial.

Biotehnologia, medicina și ingineria bioproceselor se numără printre hobby-urile sale, alături de optica cuantică. 

”Visul meu este să pot crește într-o zi organe artificiale”, explică Laurent. ”Am visul acesta de mult timp”, a mai declarat micul geniu.

Laurent este o celebritate cunoscută în universitățile europene. Este unul dintre cei mai tineri absolvenți de universități din lume.

Oamenii de știință au certificat că băiatul are un IQ de cel puțin 145. Media se situează între 90 și 110. Datorită acestui fapt, Laurent are o capacitate de memorare incredibilă, ceea ce i-a permis să avanseze într-un ritm mult mai rapid.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurent Simons (@laurent_simons)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Monden
Tagurile articolului: belgia  copil minune  fizica cuantica  geniu  laurent simons 

Articole similare


Cele mai noi articole

DC Conducem: Lecţie de educaţie rutieră pentru copii

Titi Aur, instructor de conducere defensivă, vine cu...


Top citite
Foto: Freepik@freepik

„Dacă, Doamne ferește, s-ar da așa ceva la BAC, nu ar mai lua nimeni examenul”, spune Prof. Mariana Badea

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / FOTO: freepik.com @wavebreakmedia_micro

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / VIDEO

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung / FOTO: freepik.com @EyeEm

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / FOTO: freepik.com@ zinkevych

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ: „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / VIDEO

pixel