Insula Iubirii, final exploziv! Iustina îl uimește pe Cornel cu un test pozitiv de sarcină: A fost gravidă în timpul emisiunii
Data actualizării:
Data publicării:
Toată România a fost cu ochii pe finala emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1.

Fanii emisiunii au fost curioși să vadă cum vor pleca cuplurile la finalul emisiunii, după cele trei săptămâni petrecute pe insula din Thailanda. 

De departe cel mai îndrăgit cuplu a fost cel format din Iustina și Cornel, iar la bonfire-ul final a făcut o dezvăluire cu adevărat surpinzătoare: un test pozitiv de sarcină!

Asta înseamnă că, cel mai probabil, Iustina a fost însărcinată pe tot parcursul emisiunii. Iustina nu s-a limitat deloc pe insulă, ea distrându-se la maximum fără să aibă cunoștință de această sarcină. Chiar înainte de a se revedea cu iubitul ei Cornel, aceasta a făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv.

Citește și „Marcel „Maluma Baby”, de la Insula Iubirii, este pregătit să devină tată: „Fetiță ne-am dori!”

Vestea că vor avea un copil i-a emoționat pe cei doi până la lacrimi. Cornel Luchian mai are ați patru copii din fosta căsnicie. 

La bonfire, moderatorul emisiunii Radu Vâlcan le-au arătat celor doi imagini surprinși în diverse ipostaze. Dacă el s-a apropiat de mai multe ispite, fiind, totuși, mai apropiat de Loredana, se pare că Iustinei i-a picat cu tronc Teo, pe care  nu s-a ferit să-l complimenteze cu fiecare ocazie. Cu siguranță Iustina a fost sufletul petrecerii în acest sezon, iar de cele mai multe ori a petrecut peste măsură, lucru care l-a afectat serios pe Cornel.

La întrebarea finală adresată de Radu Vâlcan, dacă pleacă împreună sau separat, răspunsul a fost: „plecăm împreună toți trei”. Trei luni mai târziu de la finalizarea filărilor, cei doi iubiți au devenit oficial soț și soție, iar acum așteaptă venirea pe lumea a primei lor fetițe. Moderatorul emisiunii a rămas și el surprins, fiind primul cuplu care vin în doi și pleacă în trei.

Despre „Insula Iubirii”

„Insula Iubirii” este un reality show românesc difuzat pe Antena 1, bazat pe formatul internațional „Temptation Island.” Emisiunea urmărește cupluri care își testează fidelitatea și relația prin separarea temporară și plasarea fiecăruia într-un mediu tentant, plin de ispite. Partenerii sunt separați pe două insule diferite, unde sunt înconjurați de oameni atractivi, cunoscuți sub numele de „ispite,” care încearcă să le atragă atenția și să le pună la încercare devotamentul față de partenerii lor.

Conceptul emisiunii se bazează pe ideea de a vedea cât de solide sunt relațiile romantice în fața tentațiilor externe. De-a lungul sezonului, participanții trec prin diverse provocări și momente tensionate, iar la final, cuplurile decid dacă rămân împreună sau dacă relațiile lor s-au destrămat.

„Insula Iubirii” a devenit populară datorită combinației de dramă, suspans și relații reale, oferind spectatorilor o privire în intimitatea și dinamica relațiilor de cuplu. Emisiunea este cunoscută pentru momentele intense și răsturnările de situație, devenind un subiect de discuție frecvent în media și pe rețelele sociale din România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Monden

Articole similare

7 semne că ești o femeie extrem de puternică și independentă

Vă întrebați dacă radiați cu adevărat putere și...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel