Laura Cosoi a născut! Ce nume a ales vedeta pentru bebeluș
Data actualizării:
Data publicării:
Laura Cosoi a născut astăzi, 29 iulie.

Astăzi, 29 iulie, Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a patra fetiță a familiei, împărtășind vestea fericită pe rețelele sociale.

Vedeta a postat o imagine adorabilă cu nou-născuta, însoțită de un mesaj emoționant: „Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt acum părinții mândri a patru fetițe minunate

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt acum părinții mândri a patru fetițe minunate. Cuplul, care s-a căsătorit în 2015, a ales pentru fiicele lor nume frumoase și pline de semnificație: Rita, Vera, Lara și acum, Aida. Familia lor s-a mărit cu încă un membru, aducând și mai multă bucurie și iubire în viața lor.

De-a lungul anilor, Laura și Cosmin au împărtășit adesea momente din viața lor de familie pe rețelele sociale, arătând cât de apropiați și iubitori sunt. Fanii lor au urmărit cu drag evoluția fiecărei fetițe și acum se bucură alături de ei pentru venirea pe lume a micuței Aida.

Laura Cosoi, cunoscută pentru cariera sa de actriță și prezentatoare TV, a reușit mereu să îmbine viața profesională cu cea personală, demonstrând că poți avea o carieră de succes și o familie fericită. Noul capitol în viața lor este cu siguranță unul plin de emoție și împlinire, iar susținătorii lor sunt încântați să fie martori la această frumoasă poveste de familie.

Felicitările și urările de bine nu au întârziat să apară, admiratorii și prietenii lor trimițând mesaje de iubire și bucurie pentru noua venire pe lume. Cu fiecare moment, Laura și Cosmin dovedesc că familia este cea mai prețioasă comoară, iar micuța Aida este acum cea mai nouă și luminoasă stea din universul lor.

Semnificația numelor Rita, Vera, Lara și Aida

Rita: Numele Rita este adesea considerat o formă scurtă a numelui Margarita, care provine din grecescul „margaritēs”, ce înseamnă „perla”. Perlele sunt simboluri de puritate și valoare, iar numele Rita poartă cu sine un sens de frumusețe și rafinament.

Vera: Numele Vera are origini slave și înseamnă „credință” sau „adevăr”. Este un nume elegant care simbolizează sinceritatea și onestitatea. De asemenea, în latină, „vera” înseamnă „veritabil” sau „autentic”, aducând un sens de autenticitate și integritate.

Lara: Numele Lara este de origine latină și este asociat cu figura mitologică a Larilor, spiritele protectoare ale casei. De asemenea, în limba rusă, „Lara” poate fi o formă scurtă a numelui „Larissa”, care se referă la o veche așezare grecească și poate fi interpretat ca „fericit” sau „răcoros”. În general, Lara evocă un sentiment de delicatețe și eleganță.

Aida: Numele Aida este de origine arabă și înseamnă „reîntoarsă” sau „vizitatoare”. Este un nume cu o istorie culturală bogată, fiind cunoscut și din celebra operă „Aida” de Giuseppe Verdi. Numele Aida este adesea asociat cu nobletea și frumusețea, având un ton regal și elegant.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Monden

Articole similare

7 semne că ești o femeie extrem de puternică și independentă

Vă întrebați dacă radiați cu adevărat putere și...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel