Tatăl său l-a părăsit într-o stație de autobuz. Cătălin Bordea: Abia acum am înțeles de ce a făcut-o
Data publicării:
Cătălin Bordea este un cunoscut comediant, actor și prezentator de televiziune din România. Născut pe 16 decembrie 1984, Bordea a câștigat popularitate prin participarea la diverse emisiuni de televiziune și prin activitatea sa în stand-up comedy.

Figură marcantă în peisajul comediei românești, având o carieră de succes în stand-up comedy și televiziune, prin munca sa, Bordea continuă să aducă zâmbete pe fețele oamenilor și să inspire tinerii comedianți din Români și da, poate fi considerat un model, atât de viață cât și de carieră: un copil învingător.

Deși mereu cu zâmbetul pe buze molipsindu-i pe cei din jur cu starea sa jovială și cu bună dispoziție, Cătălin Bordea nu a avut o copilărie fericită. Acesta a fost abandonat de mic de către părinții săi, iar acest lucru a făcut din el un copil ”fisurat”, după cum mărturisea chiar el. 

”Tata nici n-a vrut să audă de mine”

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mărturisit Bordea la un moment dat.

Într-un podcast recent acesta a revenit asupra acestui episod trist din viața sa mărturisind că abia acum a înțeles motivul pentru care tatăl său l-a părăsit într-o stație de autobuz.

”Acum de-abia m-am împăcat cu acest lucru. Mai făceam glume și înainte despre chestia asta, dar abia acum cred că am înțeles, fără să îl întreb, fără să îl consult să îi aflu povestea, de ce a plecat.

Am simțit greutatea lui. El, în perioada aceea, avea probleme cu maică-mea, adică se certau foarte tare. El nu m-a dorit pe mine, erau foarte tineri, adică totul era un val de greutate peste ei. În momentul ăla, cu autobuzul, omul nu a mai făcut față.

Nu avea legătură cu mine, adică nu era ceva personal gen ”bă, îl las special pe ăsta că nu îmi place bebelușul”. Pur și simplu el nu avea toate aceste unelte pentru a te descarca, a merge la un psiholog. Era un copil la douăzeci și ceva de ani, care certându-se, venind realitatea peste el, pur și simplu nu a mai ținut cont și a plecat în lume. În sfârșit am înțeles, acum, în perioada asta după America Express, cu terapia, cu încercarea de a mă împăca cu mama, să înțeleg ce mi s-a întâmplat, cu drama abandonului, a mărturisit Cătălin Bordea.

2. Sursa foto... (catalin-bordea_46139300.jpg)

Sursa foto: Facebook Cătălin Bordea

A încercat să își găsească tatăl

„La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci”, a mai spus acesta.
„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-meu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. „Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat”, povestea comediantul potrivit Ciao.

Cătălin Bordea este apreciat pentru stilul său direct și neconvențional, reușind să capteze atenția publicului prin sinceritatea și autenticitatea sa. Umorul său, adesea autoironic și sarcastic, este bine primit de către fani și a contribuit la crearea unei baze solide de admiratori.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Monden

Articole similare

7 semne că ești o femeie extrem de puternică și independentă

Vă întrebați dacă radiați cu adevărat putere și...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel