Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. „Așa cum am visat”
Data publicării:
Cunoscuta artistă Theo Rose și regizorul Anghel Damian și-au unit destinele, în mare secret, în urmă cu câteva săptămâni

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, în urmă cu câteva săptămâni, însă artista abia acum a vorbit despre marele eveniment, dezvăluind și când vor pleca în luna de miere.

Theo Rose și Anghel Damian, care au împreună și un copil, Sasha, și-au dorit ca nunta să fie una restrânsă, la care să participe doar familia. Astfel, nașii, părinții și frații celor doi le-au fost alături în ziua cea mare, în urmă cu trei săptămâni, atunci când cununia civilă și cea religioasă au avut loc.

Artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare de la evenimentul religios, alături de descrierea: „Așa cum am visat. Simplu și cu sens Mulțumim!”

La jumătatea anului 2022, relația dintre Anghel Damian și Theo Rose a devenit subiect de tabloid. „Am fost prinși în acest tăvălug. Presa mondenă este extrem de nocivă și lipsită de morală.

Creează ficțiuni pentru scopuri pecuniare, denaturează adevăruri și inventează povești. Am fost bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, trăind în adevărul nostru. Mă doare când oamenii sunt reduși la subiecte de tabloid, dar am învățat să ignor orice nu are legătură cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a explicat Anghel Damian.

La doar câteva luni după ce au devenit un cuplu, Theo Rose a rămas însărcinată, iar astăzi sunt părinții unui frumos băiețel pe nume Sasha Ioan.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică. Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme. Nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni”, a spus Theo Rose, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Monden

Articole similare

7 semne că ești o femeie extrem de puternică și independentă

Vă întrebați dacă radiați cu adevărat putere și...



Cele mai noi articole

Copilul tău are nevoie de iubire? Vezi care sunt semnele

Copilul dumneavoastră primește suficientă afecțiune?...


Top citite
Întrebările pe care ar trebui să le adresezi copilului tău pentru a-l crește fericit, conform psihologilor / FOTO: freepik.com @prostooleh

Întrebările pe care ar trebui să le adresezi copilului tău pentru a-l crește fericit, conform psihologilor

Obiceiuri de zi cu zi care contribuie la fericirea copiilor. Părinții le trec cu vederea / FOTO: freepik.com @EyeEm

Obiceiuri de zi cu zi care contribuie la creșterea copiilor pozitivi. Părinții le trec cu vederea!

Cum să îi învățăm pe copii recunoștința / FOTO: freepik.com@audit2006ek

Cum să îi învățăm pe copii recunoștința

Generația Alpha, în pericol din cauza parentingului blând! Profesorii, semnal de alarmă: „Acest stil parental e greșit înțeles și aplicat într-un mod care scapă de sub control!” / FOTO: freepik.com @stardnet

Generația Alpha, în pericol din cauza parentingului blând! Profesorii, semnal de alarmă: „Acest stil parental e greșit înțeles și aplicat într-un mod care scapă de sub control!”

pixel