Claudia Chiru, la Părinți Prezenți! Cum să facem ca anul școlar să fie o perioadă cât mai benefică, dar și frumoasă pentru copiii noștri? / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, ne așteaptă un subiect extrem de important și actual. Alături de invitata noastră, profesor pentru învățământul primar Claudia Chiru, vom aborda o temă care îi preocupă pe toți părinții: cum să facem ca anul școlar să fie o perioadă cât mai benefică pentru copii?

Claudia Chiru, profesor pentru învățământul primar, antreprenoare și fondatoarea SAGA Kid, va împărtăși cu noi sfaturi prețioase și ne va ghida prin meandrele preocupărilor noastre ca părinți în această etapă importantă a vieții micuților noștri.

Vom explora împreună cum putem colabora eficient cu învățătorii pentru a asigura o experiență de învățare optimă pentru micuții noștri. Pentru că pe de o parte, ca părinți, avem deseori așteptări înalte de la profesorii copiilor noștri. Ne dorim ca aceștia să ofere nu doar cunoștințe solide, ci și să îi îndrume pe cei mici în dezvoltarea lor personală și socială. Dar, pe de altă parte, învățătorii au și ei așteptări nerealiste uneori de la noi, părinții.

Știm că profesoara Claudia Chiru are o perspectivă bogată, lucrând cu o varietate de copii, și are răspunsurile exacte la cele mai frecvente întrebări ale părinților.

2. -imagine fara descriere- (claudia-chiru--la-parinti-prezenti-cum-sa-facem-ca-anul-scolar-sa-fie-o-perioada-cat-mai-benefica--dar-si-frumoasa-pentru-copiii-nostri--2_79547900.jpg)

FOTO: Profesor pentru învățământul primar Claudia Chiru / @parintisipitici.ro

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 15:00! Va fi transmisă pe canalele noastre de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Youtube video image

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                           

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici   

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                        

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv         

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                           

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro  

Publicitate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Invitati si Interviuri
Tagurile articolului: an scolar  claudia chiru  copii  elevi  parinti  parinti prezenti  parintisipitici  profesor 

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Nume rare inspirate de iarnă, alegeri îndrăznețe: Prenume cu personalitate, perfect potrivite pentru micuții născuți în acest sezon / FOTO: freepik.com @EyeEm

Nume rare inspirate de iarnă, alegeri îndrăznețe: Prenume cu personalitate, perfect potrivite pentru micuții născuți în acest sezon

10 tehnici de parenting tradițional pe care generația modernă ar trebui să le redescopere: Lecții valoroase din trecut pentru părinți de astăzi / FOTO: freepik.com @EyeEm

10 tehnici de parenting tradițional pe care generația modernă ar trebui să le redescopere: Lecții valoroase din trecut pentru părinți de astăzi

Fraze toxice pe care un părinte nu ar trebui să le spună copilului său conform experților / FOTO: freepik.com @freepik

Fraze toxice pe care un părinte nu ar trebui să le spună copilului său, conform experților

STUDIU Aceasta este vârsta la care copiii încetează să mai creadă în Moș Crăciun / FOTO: freepik.com@ gpointstudio

STUDIU: Aceasta este vârsta la care copiii încetează să mai creadă în Moș Crăciun

pixel