Evenimentele pe care copilul tău NU va dori să le rateze la școală!
Data publicării:
Școala nu înseamnă doar ghiozdane, teme și ore de curs.

Pe parcursul anului școlar, sunt organizate diverse evenimente festive. Aceste programe, planificate de profesori sau de conducerea școlii, reprezintă momentele preferate ale copiilor.

Iată evenimentele pe care copilul tău cu siguranță nu va dori să le rateze la școală!

Fotografia de clasă

În fiecare an, elevii fac o fotografie de grup. Ce poate fi mai bun decât asta pentru a păstra, an după an, o amintire a timpului petrecut la școală?

Este o ocazie perfectă pentru elevi de a-și pune cele mai frumoase ținute și de a le arăta tuturor prietenilor. Această fotografie este importantă nu doar pentru că este singura imagine de grup a anului, dar și pentru că ne vom putea revedea peste ani, reamintindu-ne numele colegilor.

Halloween

SURSA FOTO: freepik.com @shunterra

Halloween-ul este unul dintre cele mai așteptate momente de către copii, când se pot costuma și distra. Îmbrăcați în costume care de obicei întruchipează personajele lor preferate (supereroi, prințese etc.), copiii așteaptă cu nerăbdare să defileze în clasă pe muzică, în timp ce aruncă confetti.

Petrecerea școlii / târgul de toamnă

Aproape orice școală organizează o petrecere sau un târg de toamnă în aer liber, spre marea bucurie a copiilor.

În cadrul acestui eveniment, copiii vor avea ocazia se distreze la diverse standuri sau să cumpere o felie de tort pregătită de mama sau tata, totul pentru a susține fondul școlii.

Serbarea de Crăciun

SURSA FOTO: freepik.com @aspsvz

Brad, ciocolată, cadouri și Moș Crăciun. Copiii se pregătesc pentru această sărbătoare încă din clasă, așteptând cu nerăbdare sosirea Moșului cu daruri și dulciuri.

Este ocazia perfectă pentru ei să arate că au fost cuminți tot anul, atât colegilor, cât și profesorului. În general, această sărbătoare este însoțită de ateliere unde elevii pot crea globuri de Crăciun, pregăti trufe sau chiar face un om de zăpadă.

Zile de naștere

Dacă există o petrecere care nu trebuie ratată, aceasta este ziua de naștere! Copiii adoră să fie în centrul atenției. Această sărbătoare le oferă ocazia să împărtășească, să se simtă parte din grup și să-și dezvolte sentimentul de apartenență.

Cei sărbătoriți aduc prăjituri, dulciuri și uneori cadouri pentru colegii de clasă. Este și un moment bun pentru a oferi invitații, prelungind astfel distracția acasă cu prietenii.

Ieșirile școlare

Sfârșitul anului școlar este adesea marcat de o excursie la un castel, muzeu sau chiar o fermă educațională.

De obicei planificată ca parte a unui proiect de clasă, această ieșire oferă elevilor oportunitatea de a descoperi un loc nou, de a învăța și de a-și lărgi orizonturile culturale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Recomandari si sfaturi

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Foto: Freepik@freepik

„Dacă, Doamne ferește, s-ar da așa ceva la BAC, nu ar mai lua nimeni examenul”, spune Prof. Mariana Badea

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / FOTO: freepik.com @wavebreakmedia_micro

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / VIDEO

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung / FOTO: freepik.com @EyeEm

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / FOTO: freepik.com@ zinkevych

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ: „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / VIDEO

pixel