Milenialii dezvăluie 10 lucruri pe care le-au urât când erau copii, dar le iubesc acum, când sunt adulți
Data actualizării:
Data publicării:
Generația Milenialii (denumită și Generația Y - cei născuți între 1981 și 1996) a apelat la Reddit pentru a împărtăși lucrurile mai puțin plăcute din copilărie pe care acum, ca adulți, le iubesc.

Pe măsură ce creștem, multe aspecte ale copilăriei ne influențează viața de adult. Fie că sunt trăsăturile caracteristice ale unui „copil unic” sau amintirile drăguțe din copilărie, multe dintre ele ne însoțesc până în anii maturității.

În timp ce mulți dintre noi preferăm vârsta adultă și libertatea pe care o aduce aceasta, în contrast cu regulile stricte impuse de părinți în copilărie, milenialii au dezvăluit acum aspectele copilăriei pe care le-au urât atunci, dar le adoră acum.

Într-o postare Reddit, citată de goodto.com, intitulată „Ce era neplăcut când eram copii, dar este grozav ca adulți?”, au enumerat totul, de la ora de culcare la cumpărături – și unii au spus chiar că acum le plac „planurile anulate” și „șosetele cadou”!

„Ce era neplăcut când eram copii, dar este grozav ca adulți?”

SURSA FOTO: freepik.com @ASDFpik

Ora de culcare. „În copilărie, era cea mai neplăcută parte a zilei. Dar, ca adult, este punctul culminant al zilei mele.”

Curățenia. „Curățenia în cameră a fost întotdeauna o sursă de certuri cu părinții mei. Acum, un spațiu curat și organizat mă face să mă simt împlinit și mă ajută să rămân concentrat și calm.”

Cumpărăturile. „Mersul la magazinul de alimente era ceva ce evitam când eram copil, dar acum, ca adult, mă bucură dulciurile și gustările secrete. Și nimeni nu mă oprește!”

Ca răspuns, un alt utilizator entuziast a spus: „Acum pot să cumpăr o prăjitură fără niciun motiv, doar pentru că îmi doresc tort!”

Cadourile practice. „Un cadou practic precum un pachet de șosete.”

Planurile anulate. „Când cineva îți anulează planurile! Era un dezastru când eram copil, dar acum, ca adult, este un adevărat răsfăț. Te pregătești pentru o ieșire în oraș, planurile se schimbă și, în schimb, poți să stai acasă și să nu faci nimic!”

În mod similar, un alt utilizator Reddit a adăugat: „Să stai acasă într-o seară de vineri mi se părea o pedeapsă când eram mai tânăr. Acum, este un răsfăț să te relaxezi acasă după o săptămână lungă, să vizionezi un film sau să citești o carte bună.”

Somnul de prânz. „Aștept cu nerăbdare somnul meu de după-amiază înainte de cină în fiecare zi.”

Weekendurile ploioase. Aceasta a început o discuție masivă, mulți împărtășind dragostea pentru zilele ploioase și distracția pe care o pot aduce. Unul a scris: „Îmi plăceau zilele ploioase când eram copil pentru că mă lăsau să alerg, iar acum le ador pentru că pot să stau în casă și să citesc.” Altul a adăugat: „Și atunci erau plăcute în copilărie. Era confortabil, puteai să joci jocuri de societate sau pe calculator, să faci Lego și mirosea frumos.”

„În special furtunile”, a spus cineva. „În copilărie erau stresante. Acum, ca adult, sunt o fericire pură… dacă nu trebuie să ieși afară.”

Ora băii. „O baie este o plăcere ca adult”, a spus cineva, în timp ce altcineva a menționat că baia era mai distractivă când erau mai tineri. „Totuși, era grozav când eram copil”, au spus ei. „Cada era atât de mare încât puteai să înoți în ea, să te scufunzi, să faci bule și să te joci.”

Varza de Bruxelles. „Mai trebuie să adăugăm ceva?”

Grădinăritul. „Serios, când mi se spunea să tund gazonul sau să plivesc grădina, era cel mai plictisitor și obositor lucru în copilărie. Dar acum, că am o casă, nu există nimic care să-mi aducă mai multă bucurie decât să mă plimb prin curte, să culeg buruienile, să tund tufișurile și să tai lemne de foc. Probabil că îmi place pentru că, după ce termin, pot privi casa mea și să fiu mândru de realizare.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Recomandari si sfaturi

Articole similare


Cele mai noi articole

DC Conducem: Lecţie de educaţie rutieră pentru copii

Titi Aur, instructor de conducere defensivă, vine cu...


Top citite
Foto: Freepik@freepik

„Dacă, Doamne ferește, s-ar da așa ceva la BAC, nu ar mai lua nimeni examenul”, spune Prof. Mariana Badea

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / FOTO: freepik.com @wavebreakmedia_micro

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / VIDEO

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung / FOTO: freepik.com @EyeEm

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / FOTO: freepik.com@ zinkevych

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ: „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / VIDEO

pixel