O joacă prostească putea să-l coste viața pe un băiețel de 6 ani: Momentul, filmat de o cameră de supraveghere
Data publicării:
O glumă riscantă ar fi putut să-i fie fatală unui băiețel de 6 ani dintr-o comună din județul Bacău. 

Copilul ar fi fost împins într-o râpă de patru metri de către un prieten cu șapte ani mai mare, informează Observator. În urma căzăturii, băiețelul a suferit o fractură de mână și o lovitură serioasă la cap.

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În urma plângerii depuse de mama victimei, autoritățile au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Joacă periculoasă: Băiețel împins în râpă de un adolescent

SURSA FOTO: captură video Observator

Un incident grav a avut loc într-o comună din județul Bacău, unde un băiețel de doar 6 ani a fost victima unei glume extrem de periculoase.

Într-o demonstrație de neglijență și iresponsabilitate, un adolescent de 13 ani l-a împins pe copil într-o râpă adâncă de câțiva metri.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, care au surprins momentul critic, au fost postate pe rețelele de socializare de către mama băiatului, într-o încercare disperată de a atrage atenția asupra gravității situației.

În mesajul ei, femeia a solicitat dreptate pentru fiul ei și a explicat impactul devastator al incidentului. Postarea a atras reacții puternice din partea comunității locale, mai mulți oameni povestind că au fost victime ale aceluiași adolescent agresiv.

Comentariile și mesajele de susținere au început să se adune, subliniind o problemă mai amplă de violență în localitate.

Autoritățile au deschis dosar penal

Autoritățile au deschis imediat un dosar penal pentru a investiga cazul.

În urma incidentului, băiețelul a fost transportat de urgență la spital, unde a primit tratament pentru leziunile suferite.

Printre acestea se numără o fractură a brațului și o lovitură severă la cap, ambele necesitând îngrijiri medicale amănunțite.

Comunitatea rămâne profund îngrijorată de acest incident și speră într-o soluție justă pentru toți cei implicați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel