Primul potty trainer din România, la Părinți Prezenți! Ruxandra Horvath ne va aduce cele mai bune informații și sfaturi ca să-l dezvățăm pe copil de scutec / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 4 februarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre o etapă importantă în dezvoltarea copilului și anume renunțarea la scutec. Alături de invitata noastră Ruxandra Horvath, primul consultant certificat în antrenamentul copiilor la oliță din România vom afla cum să trecem peste acest pas cu succes.

Copilul tău se pregătește să facă un salt mare în dezvoltarea sa - să renunțe la scutece și să înceapă aventura pe oliță! E o etapă plină de provocări pentru mulți părinți, dar nu-ți fă griji! Ruxandra Horvath, primul consultant certificat în antrenamentul copiilor la oliță din România, ne va aduce cele mai bune informații și sfaturi. Știm că renunțarea la scutece nu este doar un pas fizic, ci și unul emoțional, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

SURSA FOTO: ParintisiPitici.ro

Ruxandra Horvath ne va spune când este pregătit copilul să renunțe la scutec, care este „echipamentul” potrivit, cum îl fac pe micuț să stea pe oliță, cât durează să scape de pampers, care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă părinții sau ce să facem cu „accidentele”.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 4 februarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre antrenamentul copiilor la oliță! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Youtube video image

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici           

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                  

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici          

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                               

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                  

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro         

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro     

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Invitati si Interviuri

Articole similare


Cele mai noi articole

Ce este necesar pentru o dezvoltare emoțională sănătoasă?

Fiecare părinte își dorește ca copilul să crească...


Top citite
Cele șapte comportamente ale copilului fericit. Specialist: „Aceste atitudini îți arată că micuțul tău crește puternic și plin de bucurie” / FOTO: freepik.com @senivpetro

Cele șapte comportamente ale copilului fericit. Specialist: „Aceste atitudini îți arată că micuțul tău crește puternic și plin de bucurie"

Dacă spui aceste expresii când vorbești cu copilul, va avea o personalitate puternică și autentică / FOTO: freepik.com @prostooleh

Dacă spui aceste expresii când vorbești cu copilul, va avea o personalitate puternică și autentică

Nume pentru copii care înseamnă curaj și putere: Sugestii pentru părinții care doresc să transmită un mesaj de încredere și reziliență / FOTO: freepik.com @senivpetro

Nume pentru copii care înseamnă curaj și putere: Sugestii pentru părinții care doresc să transmită un mesaj de încredere și reziliență

„Tinerii de 18 ani din ziua de azi, asemănători celor de 12 ani din urmă cu un deceniu”: Au o rezistență emoțională mai scăzută și mai puțină independență / FOTO: freepik.com @wildlight studio

„Tinerii de 18 ani din ziua de azi, asemănători celor de 12 ani din urmă cu un deceniu”: Au o rezistență emoțională mai scăzută și mai puțină independență

pixel