Tratamentul antirid care face furori în lume: 20 de minute de palme peste față, la un preț de 300 de euro ședința (VIDEO)
Data publicării:
Un nou tratament antirid a devenit foarte popular în Statele Unite. 20 de minute de palme (pentru 300 de euro) sunt suficiente pentru a te face să arăți din nou tânără.

20 de minute de palme și îți poți lua rămas bun de la riduri, cel puțin așa susțin unii specialiști în estetică. Un tratament de înfrumusețare nou și neobișnuit care costă peste 300 de euro pe ședință a devenit popular în Statele Unite.

Ideea vine din Thailanda, un tărâm în care frumusețea este o temă profund resimțită și în care femeile, de ani de zile, se supun la pălmuiri peste față pentru a rămâne tinere și frumoase.

Pălmuire pentru a deveni din nou tânăr

În ce constă? Tratamentul este foarte simplu: o palmă te ajută la reactivarea circulației în locurile potrivite și la relaxarea epidermei, favorizând dispariția ridurilor și garantând o piele tânără și luminoasă.

Ideea a fost exportată din Thailanda în America, în special în San Francisco, unde mai multe centre de înfrumusețare oferă acest tratament unui număr select de clienți.

Douăzeci de minute de palme costă 350 de dolari (aproximativ 300 de euro), în timp ce pentru un tratament complet trebuie să plătești o mie de dolari. În acest caz, clientele beneficiază de patru ședințe într-o lună.

2. Sursa: Ca... (tratament-antirid_28178800.jpg)

 Sursa: Captură Video YouTube Windsor Star

Centrele de înfrumusețare care practică această tehnică au un „slapper”(pălmuitor) profesionist. Esteticiana Rassameesaitarn Wongsirodkul, o maseuza thailandeză care lucrează într-un astfel de centru din San Francisco, a explicat că tratamentul este foarte eficient și că efectele acestuia durează până la șase luni. 

„Important este ca intre timp să ai grijă de tine și să nu pui prea multe kilograme în exces”, a dezvăluit iscusita maseuză. ”Pălmuirea peste față scoate în evidență frumusețea ascunsă a tenului fără a utiliza proceduri invazive.”

Pe de altă parte, Rassameesaitarn Wongsirodkul este un adevărat expert în această ramură. De altfel, femeia este una dintre puținele maseuze care a fost pregătită de Kung Khemika, unul dintre cei mai mari maeștri în arta „pălmuirii” și proprietarul unui centru specializat situat în Bangkok.

În doar câteva luni, pălmuirea a devenit o adevărată tendință și acum clienții stau la coadă pentru a fi pălmuiți 20 de minute, plătind pentru fiecare ședință câte 300 de euro.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Monden

Articole similare

7 semne că ești o femeie extrem de puternică și independentă

Vă întrebați dacă radiați cu adevărat putere și...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel