10 nume de băieței care sunt predestinate succesului
Data actualizării:
Data publicării:
În căutarea numelui perfect, părinții pot explora o varietate de opțiuni, de la nume tradiționale și clasice până la cele moderne și neobișnuite. Iată câteva sugestii de nume de băieți care pot inspira și îndruma în această călătorie fascinantă a alegerea numelui perfect pentru micul vostru băiețel.

Alegerea unui nume pentru un nou-născut este un moment deosebit de important pentru părinți. Numele pe care îl alegeți pentru băiețelul vostru va deveni parte din identitatea sa și îl va însoți pe tot parcursul vieții. În căutarea numelui perfect, părinții pot explora o varietate de opțiuni, de la nume tradiționale și clasice până la cele moderne și neobișnuite.

Dacă urmează să naști un băiețel și încă nu v-ați decis aupra numelui, iată câteva nume care atrag succesul în viață.

1. Asher. Numele Asher, care înseamnă „norocos”, a urcat peste o sută de locuri în ultimii câțiva ani. Numele datează din 1880, când guvernul a început să țină evidența numelor.

2. Edmund. Edmund, care înseamnă „protector al averii”, este unul dintre cele mai vechi nume anglo-saxone de astăzi. Numele sofisticat are câțiva purtători cu adevărat celebri, cum ar fi Edmund Spenser, Edmund Hillary și nu numai. De asemenea, are o valoare istorică semnificativă, deoarece a fost purtat de doi regi.

3. Felix. Este un nume optimist și energic, care înseamnă „norocos sau fericit”. A fost folosit în mare parte ca un pseudonim latin pentru semnul său favorabil. În plus, a fost suportat și de zeci de papi creștini, sfinți și antipapi.

4. Kader. Kader, care înseamnă „soartă” sau „destin”, în limba turcă, nu se limitează doar la numele oamenilor religioși. Este pentru toți oamenii înclinați spre spiritual. Acest nume clasic reflectă unul dintre cele 99 de atribute ale lui Allah.

5. Venturo, versiunea mai fantezică a numelui Venturi, este încărcat cu stil și estespaniolă. Însemnând „norocos”, Venturo înseamnă puternic, energic și prietenos.

6. Benedict. Un alt nume care înseamnă „binecuvântat” cu rădăcini religioase și este originar din latină.

7. Albert. Numele Albert, purtat în trecut de nobili și prinți, provine dintr-un vechi cuvânt german care înseamna 'nobilime strălucită'.

8. Guin. Înseamnă „binecuvântat” și „corect”. Este un nume perfect pentru un băiețel sau chiar o fată.

9. Chance. Din engleză - șansă sau noroc, iar în latină înseamnă căzând.

10. Patrick. Latină - nobil, provine de la Sfinții catolici din Irlanda și este asociat cu noroc

Citește și „10 nume de fetițe care atrag succesul în viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Divertisment

Articole similare

Cele mai frumoase nume de gemeni

Atunci când vine vorba de alegerea numelor pentru gemeni, părinții se află...

5 motive să-ți trimiți copilul într-o tabără de vară

Beneficiile taberelor sunt nenumărate. Acestea îi...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Tehnica „sacului”: Un terapeut arată cum să-ți faci copilul să-și facă (în sfârșit!) ordine în cameră / FOTO: freepik.com @fromkazanwithlove

Tehnica „sacului”: Un terapeut arată cum să-ți determini copilul să-și facă (în sfârșit!) ordine în cameră / VIDEO

Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul / FOTO: freepik.com @galinkazhi

Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Cum să-ți educi copilul astfel încât să nu depindă de validarea celorlalți? Specialist: „Poate fi extrem de nocivă!” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Cum să-ți educi copilul astfel încât să nu depindă de validarea celorlalți? Specialist: „Poate fi extrem de nocivă!”

Un profesor și-a „revoluționat” cursurile: „L-am cumpărat de pe internet cu 50 de euro!” / FOTO: freepik.com @syda_productions

Un profesor și-a „revoluționat” cursurile: „L-am cumpărat de pe internet cu 50 de euro!” / FOTO

pixel