6 filme pe care să le vezi de Paște cu familia
Data publicării:
Cercetătorii de la Pennsylvania State University au descoperit acum câțiva ani că vizionarea filmelor de către copii împreună cu adulții, apoi discutarea lor despre bine și rău, despre curaj, despre a-i ajuta și proteja pe alții, îi ajută pe cei mici să înțeleagă și să interiorizeze aceste mesaje.

Vizionarea unui film acasă este o modalitate excelentă de a petrece o după-amiază de neuitat împreună în familie. Dacă vrei ca micuțul tău să învețe lucruri noi prin diverse metode, seara de film este o modalitate excelentă! Mai ales în aceste zile, în vacanța de Paște.

Iată câteva sugestii de filme de Paște pe care să le vizionezi în familie:

„Easter Sunday”

„Easter Sunday” este o comedie cu Jo Koy în rolul unui actor, comedian și tată singur care se luptă să se descurce cu toate aspectele vieții sale și care participă la o adunare a familiei sale zgomotoase și disfuncționale filipineze americane în Duminica Paștelui.

„The Prince of Egypt”

Lungmetrajul animat, acum un clasic, spune povestea lui Moise — perfect pentru un weekend axat pe religie și semnificația ei — și mai conține și melodia de succes „When You Believe”, care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun cântec original. Nicio surpriză acolo: a fost înregistrată de Mariah Carey și Whitney Houston.

 „Câinele care a salvat Paștele”

Familia Bannister pleacă în vacanță de Paște, dar, din păcate, Zeus nu este suficient de docil și ajunge la grădinița pentru câini în weekend. În timpul șederii sale, intră un criminal și încearcă să distrugă afacerea, dar cățelul neînfricat intervine pentru a salva situația și, cum altfel, sărbătoarea.

„Hank și Mike”

În această comedie, doi prieteni șomeri își câștigă existența deghizându-se în Iepurașul de Paște. Cei doi însă sunt dați afară de la job și atunci încearcă slujbe care mai de care mai ciudate!

„Noah”

Acest film al lui Darren Aronofsky spune povestea arcăi lui Noe.

„Epoca de Gheață: Misiune de Paște”

Animația aduce în prim plan aventurile personajelor simpatice din Epoa de Gheașă care conduc la prima vânătoare de ouă și care duc la apariția tradiției de Paște! Sid este personajul principal, iar misiunea sa este de a proteja un ou, în timp ce un vechi dușman pune la cale niște planuri malefice.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Recomandari si sfaturi

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Nu știi dacă să-l dai pe copil la școală sau să-l mai ții un an la grădiniță? Pune-l să deseneze un cerc / FOTO: freepik.com @ wirestock

Nu știi dacă să-l dai pe copil la școală sau să-l mai ții un an la grădiniță? Pune-l să deseneze un cerc / VIDEO

De ce nu funcționează parentingul modern Urania Cremene „Combinația ASTA este cheia” / Sursă foto:captură video YouTube @FainsiSimplu Mihai Morar

„De ce nu funcționează parentingul modern?” Urania Cremene: „Am ajuns într-un punct în care părinții tremură în fața copiilor! Combinația ASTA este cheia”

Patru motive din cauza cărora elevii nu reușesc să aibă succes la școală / FOTO: freepik.com@Wavebreak Media

Patru motive din cauza cărora elevii nu reușesc să aibă succes la școală

Fotografie de la Mikhail Nilov/ Pexels

Copii agresivi la vârsta școlară: Este vina mamei? Reține aceste două aspecte și încearcă să eviți următoarele greșeli

pixel