7 lucruri pe care bărbații nu vor să le vadă în apartamentul unei femei
Data publicării:
Te-ai gândit vreodată că mediul tău de viață ar putea influența impresia pe care o faci asupra partenerului sau potențialului tău partener? Te-ai gândit vreodată că există lucruri pe care bărbații nu vor să le vadă în apartamentul tău?

Uneori, femeile petrec prea mult timp cu aspectul lor și adesea uită că mediul de viață poate lăsa o impresie puternică și asupra altor persoane, în special asupra potențialilor parteneri.

Acasă este o oază în care te relaxezi, te arăți așa cum ești și creezi amintiri. Bărbații sunt adesea mai orientați vizual și le place un aspect simplu și curat. De aceea am întocmit o listă cu șapte lucruri pe care bărbații nu vor să le vadă niciodată în casa ta.

Vă sugerăm, din când în când, să privim casa prin ochii unui bărbat. Șapte lucruri pe care bărbații nu vor să le vadă în apartamentul unei femei.

1. Aspect dezordonat și neplăcut

Bărbații apreciază de obicei un spațiu curat și ordonat. Prea multă dezordine și o înfățișare inestetică pot descuraja bărbații, deoarece pot crea un sentiment de haos și disconfort. De aceea este important să vă păstrați casa ordonată și curată. Puteți realiza acest lucru făcând ordine și curățenie în mod regulat, organizând lucrurile și păstrând un aspect minimalist.

2. Fotografie... (pexels-gabby-k-5303000_95912600.jpg)

Fotografie de la Monstera Production/ Pexels

2. Prea mult decor

Deși este grozav să adaugi o notă personală casei tale, bărbații preferă adesea decorul simplu și discret. Prea multe decorațiuni pot deveni copleșitoare și pot diminua senzația generală a camerei. Atunci când alegeți decorațiuni, concentrați-vă pe piese de calitate, minimaliste, care vor adăuga o notă de personalitate, dar nu vor distrage prea mult atenția de la spațiul general.

3. Mirosuri puternice

Chiar dacă îți plac anumite mirosuri, bărbații pot găsi mirosurile puternice prea intense și neplăcute. Este mai bine să alegeți parfumuri delicate, discrete și plăcute pentru toată lumea.

4. Prea multe fotografii cu un partener anterior

Este de înțeles să ai fotografii cu relații anterioare, dar prea multe pot fi inconfortabile și pot face bărbații să se simtă nesiguri. Cel mai bine este să le ascundeți de la vedere sau să le limitați numărul. În schimb, afișați fotografii cu familie, prieteni și alte persoane importante din viața dvs.

3. Fotografie... (pexels-ketut-subiyanto-4245903_83743500.jpg)

Fotografie de la Ketut Subiyanto/ Pexels

5. Vase murdare în bucătărie

Bărbații apreciază o bucătărie curată și o chiuvetă fără vase murdare. Acest lucru arată că ești organizat și mândru de casa ta. Vasele murdare și gătitul pot provoca o senzație de dezordine și disconfort, așa că este important să aveți grijă de ordinea și curățenia în cameră.

6. Mobilier inconfortabil

Atunci când vă mobilați casa, este important să țineți cont de nevoile oaspeților dvs., inclusiv ale bărbaților. Majoritatea bărbaților apreciază mobilierul confortabil pe care să se relaxeze și să se simtă confortabil. A avea mobilier care arată grozav, dar care este inconfortabil poate face oaspeții să se simtă inconfortabil și poate afecta vibrația generală a spațiului tău. De aceea este important să găsești un echilibru între stil și confort atunci când alegi mobilier pentru casa ta.

7. Prea multe animale de pluș sau jucării

Dacă aveți copii, este complet de înțeles că aveți animale de pluș sau jucării prin casă. Cu toate acestea, prea multe dintre aceste elemente pot afecta aspectul general al casei tale. De exemplu, bărbații pot experimenta senzația de a fi în camera unui copil în loc de casa unui adult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Divertisment

Articole similare

ACESTEA sunt cele mai dulci nume de fetițe

Dacă urmează să ai o fetiță și nu știi ce nume să-i...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Lecție de viață de la profesorul Osiceanu: „El este elevul care a luat sub 5 la Evaluarea Națională, parte a etichetei «eșecul învățământului românesc»” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @ziganshina1985

Lecție de viață de la profesorul Osiceanu: „El este elevul care a luat sub 5 la Evaluarea Națională, parte a etichetei «eșecul învățământului românesc»”

Fotografie de la Brett Sayles/ Pexels

Copii fericiți: 25 de lucruri mărunte care înseamnă mult pentru fericirea copiilor voștri

De ce elevii români sunt analfabeți funcțional? Gheorghița Badea: „Avem la bază motive serioase!” / Bogdan Georgescu: „Copiii NU înțeleg legătura dintre matematică și viață” / FOTO: freepik.com @syda_productions

De ce elevii români sunt analfabeți funcțional? Gheorghița Badea: „Avem la bază motive serioase!” / Bogdan Georgescu: „Copiii NU înțeleg legătura dintre matematică și viață” / VIDEO

Fotografie de la Karolina Kaboompics/ Pexels

Mamă narcisistă: Aceste sunt frazele pe care ar trebui să nu le rostești niciodată

pixel