A decis să se mute cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor: Povestea femeii a devenit virală
Data actualizării:
Data publicării:
Katie Mathis, o influență și fotografă în vârstă de 33 de ani, a lansat o întrebare pe TikTok: „Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut în casa lor cu ei. Ce ar trebui să fac?".

Postarea, care a fost distribuită luni, a fost de fapt un ”experiment”, întrucât Katie Mathis luase deja o decizie și între timp s-a și mutat cu fostul soț și actuala soție, potrivit Insider.

Aceasta a spus că decizia poate părea la prima vedere una ciudată, dar cu siguranță este în beneficiul celor trei fiice pe care le are împreună cu fostul partener de viață.

Ea a explicat că face acest pas pentru că în acest mod le-ar oferi copiilor săi un mediu plăcut în care să crească și să se dezvolte, iar relația ei cu fostul soț a fost una destul de bună după despărțire.

În videoclipul postat pe TikTok, Katie a explicat că urma să locuiască într-un apartament mic din casa fostului, cu intrare separată.

Postarea lui Katie Mathis, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări, a divizat puternic audiența. „În situația economică actuală? Absolut, este o idee bună", a scris o persoană care sprijină decizia. „Fiind un copil cu părinți divorțați, care s-a mutat în permanență de la unul la altul, cred că acest aranjament este extraordinar”, a scris un alt utilizator.

@katiekatekatelynn the pros are outweighing the cons…. #coparenting ♬ original sound - Katie Kate Katelynn

Însă alții au dezaprobat total ideea: „Prea multe conflicte de interese și pot apărea probleme financiare sau emoționale”.

Într-un videoclip ulterior, în care cântărește argumentele pro și contra, tânăra de 33 de ani a spus că este îngrijorată de reducerea spațiului de locuit, pentru că noul apartament este de 5 ori mai mic decât casa ei din Nashville. Mai spune că a decis să închirieze casa, dar că are opțiunea să se mute oricând înapoi dacă lucrurile nu merg bine.

Katie recunoaște că relația dintre ea și fostul soț și actala soție a fost inconsecventă de-a lungul anilor, dar că în prezent se înțeleg foarte bine. Mai mult, actualul ei partener îi susține pe deplin decizia.

Aceasta a spus pentru Insider că, de fapt, luase decizia de a se muta înainte de a lansa întrebarea pe TikTok, dar a vrut să valorifice viralitatea postării pentru a-i inspira și pe alții.

@katiekatekatelynn pros & cons list of moving back in with my baby daddy & his wife #coparenting ♬ original sound - Katie Kate Katelynn



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Divertisment
Tagurile articolului: copii  divort  femeie  katie mathis  sot 

Articole similare

Nume inedite pentru fetițe cu personalitate

Alegerea numelui unui bebeluș este prima mare decizie...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
O mamă decide să nu-și mai trimită copiii la școală „pentru că este o închisoare”: „Stă într-o clasă opt ore pe zi și i se spune să nu vorbească cu persoana care stă lângă el” / FOTO: freepik.com @pvproductions

O mamă decide să nu-și mai trimită copiii la școală „pentru că este o închisoare”: „Stau într-o clasă opt ore pe zi și li se spune să nu vorbească cu persoana de lângă ei”

De ce nu funcționează parentingul modern Urania Cremene „Combinația ASTA este cheia” / Sursă foto:captură video YouTube @FainsiSimplu Mihai Morar

„De ce nu funcționează parentingul modern?” Urania Cremene: „Am ajuns într-un punct în care părinții tremură în fața copiilor! Combinația ASTA este cheia”

Fotografie de la Yan Krukau/Pexels

Sfaturi pentru părinții cu copii stângaci: Cu siguranță NU știai aceste lucruri

Învață un copil engleză, animale sau culori de la ecrane? Marius Zamfir avertizează părinții: „Numai DUPĂ ce i s-au DEBLOCAT aceste mecanisme!” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Învață un copil engleză, animale sau culori de la ecrane? Marius Zamfir avertizează părinții: „Numai DUPĂ ce i s-au DEBLOCAT aceste mecanisme!” / VIDEO

pixel