Andreea Esca, despre succesul copiilor ei la America Express. „ASTA este cea mai mare satisfacție pentru un părinte. Educația și dragostea sunt esențiale”
Data actualizării:
Data publicării:
Copiii cunoscutei jurnaliste Andreea Esca au participat sezonul trecut la reality show-ul „America Express”.

În urma participării, cei doi copii ai jurnalistei, Alexia și Aris Eram, s-au ales cu foarte multe reacții pozitive din partea internauților, fiind felicitați de modul în care au fost educați.

Andreea Esca a povestit că de când s-a difuzat emisiunea zilnic aproape este felicitată pentru modul în care și-a crescut și educat copiii.

Citește și „Hai, România! Că ne place să ne mândrim cu sportivii!” Andreea Esca, apel printr-o poveste personală din copilărie: „Multă vreme am suferit teribil!” / FOTO”

Ea a mai precizat că participarea celor doi a fost cu siguranță o bună modalitatea de a arăta lumii cum sunt cu adevărat, mai ales în contextul în care ei au plecat în America cu dezavantajul unor idei preconcepute, cum că ar fi într-un anumit fel pentru că sunt copiii Andreei Esca.

„După această emisiune, practic, nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu cineva care să mă felicite pentru copii. Cred că asta este cea mai mare satisfacție pentru niște părinți, mai ales că ei sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute.

E normal, poate că și noi, la rândul nostru, gândim despre copiii nu știu cui că ar fi în vreun fel sau în altul, fără să știm adevărul.

Cred că pentru ei a fost o oportunitate bună de a arăta lumii cine sunt și, mai ales, în niște condiții de criză, când oamenii reacționează foarte diferit.

Cred că educația este foarte importantă, cred că dragostea pe care le-o arăți copiilor este foarte importantă și revin la ceea ce bănuiesc eu că este important în educația unor copii – să existe limite pe care să nu le întreacă, să existe nu, să existe explicații referitoare la felul în care trebuie să-i respecte pe cei din jur, să respecte munca, să respecte societatea în care trăiesc”, a dezvăluit Andreea Esca pentru publicația Viva.

Andreea Esca: „Nu m-am implicat să le spun că e bine sau nu e bine”

Mai poți citi „Andreea Esca, despre educarea copiilor: „Cred că pe vechi, asta cu «milităria jos din pod» funcționează în continuare. A fi prea relaxat nu e în regulă!”

„Cred că toți părinții își ajută copiii, absolut toți părinții, indiferent că sunt sau nu persoane publice. E ceva normal, ar fi anormal să nu-și ajute părinții copiii să pornească în viață, dar nu m-am implicat să le spun că e bine sau nu e bine. Alexia este mai atrasă de această parte a entertainment-ului și mai puțin Aris.

Poate că el este și băiat, și fetele sunt mai atrase de lumina reflectoarelor, în general. Nu mi-am dat cu părerea, pentru că deja sunt niște adulți care trebuie să-și aleagă calea după propriile criterii.

Ei au trăit în jurul meu, știu foarte bine ce înseamnă acest lucru, cu bune și cu rele, iar dacă aleg să meargă într-acolo, știu ce-i așteaptă. E alegerea lor”, a  declarat vedeta Pro TV.

Vezi și „Andreea Esca: „Nu mi se pare în regulă să se ducă părinții peste profesori și să le spună cum să facă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Monden

Articole similare

7 semne că ești o femeie extrem de puternică și independentă

Vă întrebați dacă radiați cu adevărat putere și...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel