Ce să oferi bunicilor de Crăciun când spun că nu au nevoie de nimic? 8 idei originale și speciale
Experiența poate proveni din multe lucruri, cum ar fi faptul că sunteți în dezacord cu partenerul dvs. sau că nu aveți intimitate fizică și/sau emoțională. Odată ce știți de ce vă simțiți singur, puteți lua măsuri pentru a rezolva această problemă, care poate include îmbunătățirea comunicării, mai multă apreciere sau consultarea unui specialist în sănătate mintală.
Sentimentul de singurătate într-o căsnicie este ceva obișnuit, dar să te simți așa într-o relație de orice fel nu este normal. Ca în cazul oricărei probleme maritale sau relaționale, este important să luați în considerare care este cauza principală a sentimentului de singurătate și modul în care partenerul dvs. vă răspunde atunci când vă împărtășiți sentimentele. Acesta poate fi un semn al altor probleme subiacente care ar trebui abordate, astfel încât să nu apară probleme suplimentare mai târziu. Lucrul la o conexiune în fiecare zi este important pentru a vă asigura că ambele persoane dintr-o căsnicie se simt văzute, auzite, înțelese și validate.
Semnele de singurătate în căsnicie includ:
Senzația de deconectare de la partenerul dvs.
Sentimentul de singurătate atunci când partenerul este în preajmă
Incapacitatea de a împărtăși sentimente sau de a fi auzit de partener
Lipsa timpului de calitate
Intimitate fizică slabă
Probleme de comunicare
Probleme de sănătate personală
Simțiți că efortul în căsnicie este unilateral
Limite insuficiente
Singurătatea în relații și căsnicii poate apărea din multe motive și provine dintr-un sentiment de deconectare, invalidare, resentimente sau izolare. În cele din urmă, tot ceea ce duce la distanță, neînțelegere sau probleme nerezolvate poate duce la retragere și singurătate.
Să ai așteptări într-o căsnicie este important, dar este, de asemenea, important să fii conștient de așteptările tale și de cât de realiste pot fi acestea pentru partenerul tău. Putem avea o idee diferită despre ce așteptări ar trebui să existe într-o căsnicie, așa că este important să discutați acest lucru cu partenerul dumneavoastră.
Este important să vă înțelegeți unul pe celălalt și să vă înțelegeți așteptările cu privire la ceea ce sunt și nu sunt capabili să facă și să fiți atenți să nu aveți așteptări care depășesc capacitatea oricărui partener este, de asemenea, crucial de luat în considerare.
Social media poate fi toxică pentru relații. Atunci când derulăm pagini de conținut social media, vedem cele mai importante momente din viața oamenilor. Acest lucru nu înseamnă că tot ceea ce vedeți este de fapt realitatea. În spatele sesiunilor foto și a anunțurilor de familie se află adesea certuri, resentimente, reparații și multe alte sarcini pentru a lucra la relație.
Compararea ta și a căsniciei tale cu social media te poate declanșa într-o depresie cu privire la starea căsniciei tale și te poate determina să presupui ce este mai bun despre alții, când fiecare căsnicie este dificilă uneori.
Să te simți singur într-o căsnicie este dificil, dar există o mulțime de modalități potențiale de a schimba modul în care te simți, inclusiv să vorbești despre asta cu partenerul tău, să petreceți mai mult timp de calitate împreună, să lucrați împreună la comunicare și la obiective comune și să mergeți împreună la un consilier dacă aveți nevoie.
Iată câteva sfaturi pentru a face față faptului că ești căsătorit și singur:
1. Vorbiți despre singurătate cu partenerul dumneavoastră.
2. Aflați ce s-a schimbat în căsnicie
3. Lucrați la comunicarea dumneavoastră
4. Practicați ascultarea activă
5. Asigurați-vă că râdeți cu partenerul dumneavoastră.
Publicitate
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.
Potrivit unui sondaj, unul din...
Nu există nicio modalitate mai...
Potrivit unui sondaj, unul din...
Cum păstrează părinții relații...