Grăbește-te să îți iei bilet la ParentEd Fest – evenimentul anului în parenting!
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 3 octombrie, ParentEd Fest, cel mai important eveniment din România dedicat părinților și profesioniștilor din domeniul educației, psihologiei și altor specialități conexe aduce laolaltă experți internaționali recunoscuți, specializați în domenii esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și bunăstarea familiei.

Biletele sunt disponibile pe https://parentedfest.ro și prin rețeaua IaBilet.ro. Dacă faci parte dintr-o companie sau organizație care vrea să ofere membrilor săi ocazia de a participa, pe site-ul oficial se pot achiziționa bilete de grup.

Acesta festival reprezintă o oportunitate valoroasă pentru părinți și profesioniști de a învăța de la cei mai buni în domeniu și de a descoperi noi strategii pentru a îmbunătăți viața de familie.

Printre invitați se numără Dr. Shefali Tsabary, psiholog clinician de renume mondial și autor de bestseller-uri, care va participa pentru prima dată în România. Dr. Shefali va susține o conferință despre arta și practica parenting-ului conștient, oferind perspective valoroase pentru creșterea unor copii autentici, fericiți și rezilienți.

Dr. Shefali subliniază importanța dezvoltării personale a părinților, menționând: „Părinții trebuie să se concentreze asupra lor înșiși. Acesta este esența parentingului conștient. Este esențial să ne asumăm condiționările din propria copilărie și să fim prezenți pentru copiii noștri într-un mod care să nu le impună credințele și așteptările noastre”. Această abordare innovatoare în parenting subliniază rolul părinților ca facilitatori ai libertății și autenticității copiilor.

Alături de Dr. Shefali, ParentEd Fest va reuni  la București și alți specialiști internaționali renumiți, precum Dr. Deborah MacNamara, Dr. Vanessa Lapointe, Dr. Greer Kirshenbaum și Dr. Jessica Joelle Alexander, care vor împărtăși cunoștințe prețioase despre parenting și dezvoltarea personală.

Nu rata ocazia de a învăța de la cei mai buni și de a te transforma într-un părinte mai bun!

ParentEd Fest este susținut de Lidl România – Strategic Partner, Sanador – Healthcare Partner, și de alți parteneri precum ThedaMar, AutoKlass, One United Properties, Catena, Casa Timiș, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Maison Dadoo și BOB Coffee Lab.

Evenimentul beneficiază de sprijinul partenerilor ZYX Books, Euromedia, Revista Cariere, British School, American International School of Bucharest, Sfatul Parintilor, Mommy Hai, ErFi, Părinți și Pitici, Editura Trei, Editura Corint, Editura Univers și Editura Herald.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel