Începe vacanța mare! Mâine copiii termină școala
Data publicării:
Oficial începe vacanța mare!

Mâine este, oficial, ultima zi de şcoală, cele mai multe clase au organizat deja serbările şi şi-au luat "la revedere" de la dascăli. S-au dat şi coroniţe, ca pe vremuri, şi părinţii au asistat, emoţionaţi, la festivităţi. Dar nu pentru toată lumea sfârşitul de an a fost o bucurie. 

Cu multe zâmbete şi flori la purtător, pentru aproape 2 milioane şi jumătate de elevi începe mult aşteptată vacanţă de vară. Pentru clasele primare, gimnaziale, dar şi pentru cele de liceu, în afară de clasa a XII-a şi clasa a VIII-a, pe care îi aşteaptă examenele naţionale, a sunat astăzi clopoţelul. Şi se pot bucura cu toţii de cele 79 de zile de vacanţă de vară. Din 21 iunie şi până pe 8 septembrie.

În teorie, vineri ar trebui să sune clopoţelul pentru ultima oară. În practică, elevii recunosc că lecţiile s-au încheiat de la începutul săptămânii, după ce au predat manualele. În total, au încheiat anul şcolar mai puţini copii faţă de anul trecut. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Stiri

Articole similare

Medalii de excelență obținute de elevii români

Noi performanțe obținute de elevii români la olimpiade



Cele mai noi articole

Cele mai frumoase cântecele de toamnă pentru copii

Toamna este un anotimp plin de magie, perfect pentru a...


Top citite
Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!” / FOTO: freepik.com @prostooleh

Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!”

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!” / FOTO: freepik.com @dotshock

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!”

Foto: Freepik@pressfoto

Contractul Educațional: Este obligatorie semnarea lui? Ce se întâmplă dacă refuzi? Avocat Cuculis, sfaturi pentru părinți

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA! / FOTO: freepik.com @freepik.driller

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA!

pixel