Începem anul universitar cu profesorii Comănescu și Profiroiu / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 30 septembrie 2024 începe noul an universitar.

La începutul anului universitar, DC EDU vă aduce un dialog de excepție pe teme fundamentale ale învățământului superior.

Invitați sunt prof. univ. dr. habil. Laura Comănescu, Prorector Programe de studii și practica studenților, Universitatea din București, și prof. univ. dr. habil. Constantin Marius Profiroiu, Prorector Relații Internaționale, Academia de Studii Economice.

Va fi o analiză calificată, realizată cu obiectivitate și spirit critic, a stării învățământului universitar, cu accent pe: cadrul legislativ, noutăți, schimbări, evoluții, priorități și provocări. Și alte teme de interes major. O oră de dialog dinamic și captivant, densă în idei, o invitație la reflecție. Emisiunea se difuzează luni, 30 septembrie, ora 09.00 și va fi transmisă pe DC News, DC News TV și Părințișipitici.ro. 

Prof. univ. dr. Sorin Ivan vă așteaptă ca de fiecare dată pe Facebook și Youtube!

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Invitati si Interviuri

Articole similare


Cele mai noi articole

Tot mai puțini părinți le citesc copiilor

Cititul cu voce tare este mai mult decât o activitate...


Top citite

Ministrul Educației Daniel David: „Profesorii nu pot să facă față și învățământului obișnuit și să se ocupe serios de copiii cu cerințe educaționale speciale”

Schimbare în Educație, după un deceniu! Profesor: „Ne-a surprins”, elev: „Nu cred că este o idee bună!”

Ministrul Educației Daniel David: „E foarte greu să înveți tabla înmulțirii fiind fericit. La un moment dat, trebuie să fii stresat ca să înveți acele lucruri”

„Îl înscriu la școală sau îl mai țin încă un an la grădiniță?” 5 semne care arată că un copil are nevoie de un „an de creștere”, potrivit unui specialist în dezvoltare

pixel