Joaca pentru minți istețe | Cum dezvoltăm inteligența și gândirea copiilor prin joc? Psihopedagog Iuliana Baban, la Părinți Prezenți (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 28 iulie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre joc și joacă. Alături de Iuliana Baban, logoped și psihopedagog, vom învăța cum și ce să ne jucăm cu copiii pentru a dezvolta inteligența și gândirea copiilor.

Jocul nu este doar o sursă de distracție pentru cei mici, ci și un element esențial în dezvoltarea lor armonioasă. De la bebeluși până la adolescenți, jocul joacă un rol important în formarea abilităților cognitive, sociale, emoționale și fizice. 

Astfel, în cadrul acestei ediții, vom învăța cum și ce să ne jucăm cu copiii pentru a dezvolta inteligența și gândirea copiilor, pentru a le dezvolta atenția și perspicacitatea lor.

Alături de noi va fi Iuliana Baban, logoped și psihopedagog. Ea reușește prin joacă să facă orice cu copiii și ne va învăța și pe noi, părinții, ce putem face, în mod concret, acasă.

IULIANA BABAN - logoped și psihopedagog

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 28 iulie, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

Youtube video image

---------------------------------------------------------------------------------

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici                           

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                            

Google News: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN2viwswlO3qAg?hl=ro&gl=RO&ceid=RO%3Aro                               

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici                          

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                               

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                                

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                                  

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro                         

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro                     

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34            

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954   



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Invitati si Interviuri

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel