Madlen Șerban, secretar general al UNESCO în România, la DC Edu. O emisiune despre valorile și principiile agenției ONU la firul ierbii
Data publicării:
Loredana Iriciuc
Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Invitati si Interviuri
Profesoara Madlen Șerban, secretar general al Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, este invitata zilei la DC Edu.

Luni, 25 noiembrie 2024, de la ora 9:00, DC Edu vă invită la o ediție specială a emisiunii, care o are ca invitată pe profesoara Madlen Șerban, secretar general al Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.

Se vor aborda teme de interes major legate de misiunea agenției specializate a Organizației Națiunilor Unite (ONU) atât la nivel global, cât și în România, precum:

— Rolul UNESCO pe plan mondial; 
— Valorile și principiile UNESCO;
— Misiunea și obiectivele Comisiei Naționale a României pentru UNESCO;
— Programele, proiectele și activitățile Comisiei Naționale a României pentru UNESCO;
— Parteneriatele pe care le are comisia cu instituții, școli și universități;
— Proiectul Rețelei de Școli Asociate (ASPnet);
— Schema de înfrăţire și realizarea de rețele între universități (UNITWIN);
— Creative Cities Network; 
— Patrimoniul mondial UNESCO. Valori românești;
— Contribuția societății civile la valorile și obiectivele UNESCO.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite

Copiii care au acest obicei „prost” sunt, de fapt, mici genii, spun psihologii. Semnele pe care părinții le ignoră și ce spune știința despre ele

Un nou tip de vacanță (scumpă!) atrage tot mai mulți părinți! Noua modă în parenting care întărește legătura părinte-copil

Ministrul Daniel David, avertisment clar: „Dacă se reduc bursele şi nu se reduc și subvenţiile alocate partidelor politice, în momentul ăla e o problemă!”

Psihologii le cer părinților și bunicilor să nu închidă niciodată ochii la aceste obiceiuri ale copiilor: „Pot reprezenta semnale de alarmă serioase!”

pixel