Mătușă, acuzată că i-a „spălat creierul” nepotului ei din cauza unui cadou: „Mi-a spus că dinozaurii nu există și nu au existat niciodată”
Data publicării:
Pe Reddit, o femeie a povestit cum s-a supărat sora ei pentru că i-a dat nepotului cadou o pătură cu imprimeu de dinozauri. Sora ei, foarte religioasă, susține că dinozaurii nu au existat niciodată. 

Ea începe relatarea detaliind călătoria religioasă a surorii sale: „Eu și sora mea nu am fost crescute în religie. La 18 ani, a plecat la facultate și a devenit creștină când s-a îndrăgostit de un bărbat religios. Acum este căsătorită cu un bărbat care nu este religios, ceea ce reprezintă un punct dureros pentru ea, deoarece el refuză să se convertească.”

Sora ei are doi copii, care sunt foarte apropiați de mătușa lor, naratoarea poveștii. „Am o nepoată de 9 ani și un nepot de 6 ani”, continuă ea. „Acum câteva săptămâni, în timp ce aveam grijă de ei, nepotul meu mi-a spus că păturica pe care i-am făcut-o devine prea scurtă. Așa că le-am zis să meargă în camera mea de cusut și să aleagă țesături pentru noile lor pături”, explică ea. „Nepoata mea a optat pentru o temă spațială, iar nepotul meu a ales imprimeuri cu dinozauri.”

„Cum îndrăznești să-i speli creierul copilului așa?"

După ce păturile au fost gata, mătușa decide să le ducă acasă la sora ei. „Astăzi m-am dus la casa surorii mele cu păturile lor, nerăbdătoare să văd reacția lor”, a scris ea.

Și nu a fost dezamăgită... „Au fost atât de fericiți până când sora mea a observat pătura nepotului meu și m-a întrebat care este imprimeul. Ea s-a lansat rapid într-un discurs dezgustat despre faptul că dinozaurii nu există și nu au existat niciodată. `Cum îndrăznești să-i speli creierul copilului așa?` mi-a spus”.

Mătușa i-a răspuns că nepotul ei a ales personal imprimeul și că ea chiar nu a făcut legătura.

„I-am explicat că ar putea alege o altă țesătură pentru o pătură nouă, dar scena a degenerat puțin când nepotul meu a început să plângă, țipând că nu vrea altă pătură.”

Sora ei și-a sunat apoi soțul, care nu prea înțelegea care este problema. Pe de altă parte, părinții lor, conștienți de mini-scandal, au luat partea mamei. „Deși nu sunt religioși, sunt supărați pe mine. Ei cred că încercam să-mi bat joc de convingerile surorii mele”, a explicat ea.

Având în vedere numeroasele comentarii ale utilizatorilor Reddit, este clar că internauții s-au aliniat unanim în spatele mătușii.

„Dacă e atât de sigură că dinozaurii nu au existat, care este problema? Ar fi ea supărată dacă ar fi alesă țesătură cu unicorni? Sau dragoni? Și să știți că majoritatea creștinilor nu sunt așa”, a scris o mamă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Noi reguli pentru bursele școlare

Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de azi Proiectul de OUG pentru...


Top citite
Câți elevi au lipsit la prima probă de la Evaluarea Națională/ FOTO: freepik.com @freepik

„Am învățat, dar la examen nu am mai știut nimic!” Ce se întâmplă atunci când creierul copilului nu mai funcționează de la „emoții”? Diana Todeancă, explicații / VIDEO

Fotografie de la Cottonbro Studio/ Pexels

5 reguli care cresc stima de sine la preșcolari (0-6 ani)

Fotografie de la Monstera Production/ Pexels

Copii de opoziție, 4 reguli de aur pentru a-i „gestiona” acasă

Cum ar trebui să reacționăm când copiii greșesc. Cei mici pot învăța ASTA din eșec / FOTO: freepik.com

Cum ar trebui să reacționăm când copiii greșesc. Cei mici pot învăța ASTA din eșec

pixel