Moș Crăciun chiar există: Trucuri pentru a ne convinge copilul
Data publicării:
A dovedi existența lui Moș Crăciun unui copil care începe să creadă că părinții lui se ascund în spatele acestui mitic bunic cu barbă poate fi o provocare. Iată câteva trucuri pentru a-l convinge.  

Moș Crăciun chiar există? De câte ori ne-a pus copilul această întrebare? Din păcate, odată cu începerea școlii primare devine o întrebare fixă ​​de sărbători (și uneori nu numai).

Dacă vrem să prelungim magia sau pur și simplu să facem mai credibilă livrarea cadourilor și să eliminăm îndoielile, mai ales dacă sunt frați mai mici acasă, există mai multe lucruri pe care le putem face. Iar tehnologia ne poate fi cu adevărat de mare ajutor.

Sfaturi pentru a demonstra existența lui Moș Crăciun

Scrisoarea de la Moș


Dacă copiii noștri nu sunt convinși, de ce să nu le trimiteți o scrisoare de la Moș Crăciun? Răspundem la lista lor de dorințe prin poștă, mulțumindu-le pentru scrisoarea lor minunată și spunându-le că vom face tot posibilul să le aducem lucrurile pe care le doresc. Să ne asigurăm doar că modificăm scrisul de mână sau, mai bine, să cerem pe altcineva să o scrie sau să folosească un computer.

Folosim tehnologie

1. -imagine fara descriere- (pexels-gustavo-fring-6050489_14642300.jpg)

Sursa: Grustavo Fring/ Pexels


Există mai multe aplicații minunate pentru a simula Moș Crăciun. Portable North Pole ne permite să creăm un mesaj video gratuit pentru fiecare copil: pe lângă faptul că îi menționează după nume, Moș Crăciun le arată fotografiile în marea lui carte roșie și listează detalii despre viața lor.

Sau, plătind o sumă mică, putem accesa Apeluri de la Moș Crăciun, prin care copilul va asculta un mesaj audio sau un mesaj video, având senzația că este cu adevărat conectat cu Moș Crăciun. Va fi imposibil să crezi că nu este adevărat.


Să profităm de efectul Elf

Elf on the Shelf este una dintre noile tradiții de Crăciun, care poate fi distractivă pentru copii și adulți. Putem face farse copiilor plasând spiridușul în situații amuzante – cât de elaborate ne dorim – și ei, în fiecare dimineață, se pot distra căutându-l și descoperind ce necazuri a creat. Nu uitați să-l mutați într-un loc diferit în fiecare seară înainte de a merge la culcare.

2. Fotografie... (pexels-cottonbro-studio-6148063_38174400.jpg)

Foto: Cottombro Studio/ Pexels


Urmăm tradițiile


În Ajunul Crăciunului, încurajează-ți micuții să lase prăjituri și dulciuri pentru Moș Crăciun și nu uita și un morcov pentru Rudolph.

Apoi, dimineața ne asigurăm că au fost mâncate, lăsând ca dovadă câteva firimituri. Facem un pas mai departe și presarăm puțin zahăr pudră sau făină pe exterior, ca să pară că sania lui Moș Crăciun a aterizat în curtea din spate sau pe balcon, sau lăsăm urme de zăpadă pe hol.

Să verificăm cerul

Dacă vrem să adăugăm emoția din Ajunul Crăciunului, să verificăm site-ul NASA pentru a afla când va trece Stația Spațială Internațională peste casa noastră.

Fiind al treilea cel mai strălucitor obiect de pe cer, este ușor de observat dacă știm când să privim în sus. Vizibil cu ochiul liber, arată ca un avion care se mișcă rapid, doar că mult mai sus și călătorește cu mii de kilometri pe oră mai repede.

Cu lumina sa strălucitoare, ar putea fi cu ușurință Moș Crăciun care zboară de la Polul Nord.

3. -imagine fara descriere- (pexels-rdne-stock-project-6260670_78466400.jpg)

Foto: RDNE Stock Project/ Pexels

Să-l urmărim pe Moș Crăciun


Datorită internetului, există o mulțime de site-uri web și instrumente pe care le putem folosi pentru a urmări călătoria lui Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului. Site-ul web North American Aerospace Defence Command (NORAD) urmărește progresul lui Moș Crăciun și Rudolph în timp real.

Îi urmărește zburând peste toate țările diferite și are un contor care arată câte cadouri au fost livrate. Google are, de asemenea, un site pentru localizarea lui Moș Crăciun, astfel încât să vedem unde face livrări și să ne jucăm în timp ce așteptați să ne ajungă.

Ambele sunt deja active și pot acționa ca instrumente utile atunci când vine vorba de a-i duce pe cei mici la culcare: spune-le doar că vine Moș Crăciun și nu va lăsa nimic decât dacă adorm adânc.

Publicitate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Divertisment

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Cele trei lucruri pe care copiii bine educați le au în casă, conform experților: „Așa își permit să se dezvolte armonios” / FOTO: freepik.com @volodymyr-t

Cele trei lucruri pe care copiii bine educați le au în casă, conform experților: „Așa își permit să se dezvolte armonios”

Modul corect de a răspunde copilului tău atunci când spune „VREAU”, potrivit unui psiholog / FOTO: freepik.com @volodymyr-t

Modul corect de a răspunde copilului tău atunci când spune „VREAU”, potrivit unui psiholog

Cum să reacționezi când copilul tău este nepoliticos? Psiholog: „Jucăm «tenisul nepoliticosului» și nimeni nu câștigă!” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Cum să reacționezi când copilul tău este nepoliticos? Psiholog: „Jucăm «tenisul nepoliticosului» și nimeni nu câștigă!”

Stilurile parentale care îi fac pe copii perfecționiști. Psihoterapeut: „Mulți oameni îl confundă cu dorința de a excela. În realitate, e exact opusul!” / FOTO: freepik.com @volodymyr-t

Stilurile parentale care îi fac pe copii perfecționiști. Psihoterapeut: „Mulți oameni îl confundă cu dorința de a excela. În realitate, e exact opusul!”

pixel