Noutăți despre gemenii din Târgu Jiu dispăruți fără urmă: Acesta ar fi motivul pentru care au fugit de acasă
Data publicării:
Polițiștii din Târgu Jiu au demarat o amplă operațiune de căutare după dispariția a doi frați gemeni în vârstă de 15 ani, care nu s-au întors acasă de la școală. Familia acestora a raportat dispariția imediat după ce au constatat că adolescenții nu au revenit la domiciliu la ora obișnuită.

Primele date arată că cei frații gemeni din Târgu Jiu au plecat în mod voluntar. Aceștia nu sunt cunoscuţi cu plecări repetate de la domiciliu, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Potrivit asingors.ro, apropiații spun ca adolescenții ar fi fugit de acasă după o ceartă pe care ar fi avut-o cu tatăl lor care i-ar fi prins la jocurile de noroc. Potrivit sursei citate, copiii ar fi avut la ei și suma de 1000 de euro. 

„La data de 17 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 14,00, cei doi copii ai săi, Marian Tăbuşi şi Gheorghe Tăbuşi, ambii de 15 ani, după finalizarea programului şcolar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu.

Semnalmente Marian Tăbuşi: înălţime 1,73 metri, greutate de aproximativ 59 kilograme, ten deschis, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac alb, blugi de culoare neagră şi adidaşi de culoare albă.

Semnalmente Gheorghe Tăbuşi: înălţime 1,71 metri, greutate de aproximativ 59 kilograme, ten deschis, faţă rotundă cu aluniţe, ochi căprui, păr şaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac negru, blugi de culoare neagră şi adidaşi de culoare gri", menţionează reprezentanţii IPJ Gorj, conform Agerpres.

Cei care au informații care ar putea ajuta la găsirea celor doi minori sunt rugați să contacteze numărul unic de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Social

Articole similare

Ultimă oră: MODIFICĂRI pentru Evaluarea de clasa a II-a

Extinderea duratei testului la Evaluarea Naţională...



Cele mai noi articole

Cele mai frumoase cântecele de toamnă pentru copii

Toamna este un anotimp plin de magie, perfect pentru a...


Top citite
Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!” / FOTO: freepik.com @prostooleh

Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!”

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!” / FOTO: freepik.com @dotshock

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!”

Foto: Freepik@pressfoto

Contractul Educațional: Este obligatorie semnarea lui? Ce se întâmplă dacă refuzi? Avocat Cuculis, sfaturi pentru părinți

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA! / FOTO: freepik.com @freepik.driller

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA!

pixel