Risc de trădare în cuplu? Învață să recunoști cele 7 semne ale infidelității
Data publicării:
Iubirea perfectă este un trandafir și infidelitatea este ca un ghimpe ce poate străpunge inima. 7 semne de avertizare pentru a înțelege dacă ți se întâmplă și ție să fii trdată. Verdictul este: vinovat sau achitat?

Infidelitatea, ca un ghimpe, este un pericol ascuns care poate înțepa inima fiecărui cuplu și, în unele cazuri, poate pune capăt relației. Când se declanșează mecanismul răsucit al geloziei, este greu să recâștigi încrederea, o cerință indispensabilă oricărei relații. 

Când minciunile ies la iveală, însă, înseamnă că a venit momentul să iei anumite decizii pentru că un bărbat sau o femeie care te iubește nu te-ar trăda niciodată! Uneori avem tendința să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, pentru a evita suferința, dar când ne confruntăm cu anumite semne nu putem nega dovezile. Care? Aceste 7 semne de avertizare, evident:

1. Rețele sociale și  telefoane mobile

Iubitul tău petrece mult (prea mult!) timp pe Facebook? Îți faci griji! Mai ales dacă nu a fost niciodată un fan al rețelelor sociale, care poate deveni  scenariul perfect pentru trădare. Și Whatsapp? Așa că dacă telefonul lui continuă să vibreze și el fuge să răspundă, părând vinovat și chiar puțin rușinat, din păcate, nu există nicio îndoială.

2. Micile secrete și nevoia de intimitate

Este greu să nu confundăm linia subțire care separă nevoia de spațiu personal pe care fiecare cuplu ar trebui să știe să-l respecte, de o nevoie neobișnuită de a fi singur. Dacă partenerul tău are dintr-o dată un nou hobby care îl face să fie deseori departe de tine, ar putea fi o scuză mai ales dacă implică activități pe care nu le-a mai gândit niciodată. Ai grijă, însă, să nu confunzi o nouă distracție cu ceva mai mult. Printre lucrurile pe care bărbații le urăsc, se numără și gelozia nejustificată.

3. Întâlniri, ore suplimentare la serviciu și (prea multe) seri ieșite cu prietenii

Chiar și în acest caz este mai bine să evitați concluziile pripite: poate este o perioadă stresantă la locul de muncă, poate că cel mai bun prieten al lui trebuie să-l aibă alături într-un moment dificil... Totuși, dacă observi o schimbare bruscă și nejustificată a orelor de lucru sau a frecvenței ”ieșirilor cu băieții”, ar putea fi un semn de infidelitate. 

2. Fotografie... (pexels-rdne-6670268_52929600.jpg)

Fotografie de la RDNE Stock Project/ Pexels

4. Mici detalii cu mare semnificație

Dovezile fizice sunt cele mai importante,  pot scoate la lumină o infidelitate foarte bine ascunsă. Un alt parfum, obiecte ascunse în mașină, pete suspecte... Atenție! Nu vă sugerăm să vă transformați în detectiv, dar dacă aveți deja suspiciuni, o „mică cercetare” ar trebui să vă deschidă ochii. 

5. Creșterea bruscă a stimei de sine 

Dacă tipul tău are o aventură,  vei observa cu siguranță că se simte mai încrezător, mai ales dacă nu a fost niciodată încrezător înainte. Brusc se va gândi că poate concura în frumusețe cu Brad Pitt sau că este omul de succes pe care și-l dorește toată lumea: dacă nu a existat nicio promovare sau creștere la serviciu, ar putea fi un caz de infidelitate! Cu toții ne simțim mai doriți (și dezirabili) la începutul unei noi relații, asta ar putea fi exact ceea ce este. 

6. Schimbarea radicală a obiceiurilor: dietă, sport și nou look 

Cu toții ne dorim să fim atractivi pentru partenerul nostru și ne străduim să facem acest lucru pentru a menține pasiunea vie, așa că nu începe să disperi dacă decide să se radă mai des sau să acorde atenție siluetei sale, mai ales dacă te-ai hotărât să o faci împreună.

Dacă  obiceiurile lui sunt exagerate și complet diferite de ale tale, chiar și te fac să petreci mai mult timp separat, ar putea însemna ceva mai mult. 20 km alergând pe zi, 2 ore în sală în fiecare zi, prea mult timp pentru a-ți aranja părul dimineața... acestea sunt semnale de alertă.

2. Fotografie... (pexels-rdne-6669884_18357200.jpg)

Fotografie de la RDNE Stock Project/ Pexels

7. Prea multă atenție și cadouri suspecte

Dacă a fost întotdeauna romantic și atent la detalii, dacă aceste 20 de cuvinte nu lipsesc niciodată din vocabularul lui și ți-a oferit deja toate cele 25 de cadouri pe care le-ai dorit dintotdeauna, atunci fii sigur că așa este el (și ești foarte norocoasă)!

Dimpotrivă, dacă nu a fost niciodată omul scrisorilor de dragoste și al cutiei cu ciocolată și apare după serviciu cu un buchet de trandafiri (dar nu este  aniversarea ta), probabil că încearcă să-ți distragă atenția de la alte „absențe”. Analizează situația și,  dacă nu este romantism veritabil, verdictul este: vinovat! 

Dacă găsești aceste semne și în relația ta, nu lăsa gelozia să preia controlul, există motive cel puțin întemeiate să nu lași să se întâmple. Mai degrabă, înfruntă situația și temerile tale vorbind despre asta cu el .



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Divertisment

Articole similare

Cum să protejezi copiii de țânțari în mod natural

În timpul sezonului de vară, există multe insecte care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Fotografie de la Pixabay/ Pexels

Mamă de fată? 11 lucruri de făcut împreună cu fiica ta înainte de a împlini 18 ani

Fotografie de la Cottonbro Studio/ Pexels

”Copilul meu s-a îndepărtat de mine. Ce aș putea să fac?”: Afecțiunea lui o poți recâștiga urmând acești pași

Fotografie de la Ksenia Chernaya/ Pexels

De ce să nu spui niciodată copilului ”Du-te în camera ta!”. Urania Cremene: Dacă pierzi autocontrolul fă aceste lucruri

Fotografie de la Anastasia Nagibina/ Pexels

Ești tată de băiat? Psiholog Daniela Gavankar: ”Toate aceste lucruri îi vor construi forța, puterea, respectul”

pixel