Roxana Bucur și Andrei Popa, la Părinți Prezenți! Cum să le vorbești copiilor despre bani? / VIDEO
Data publicării:
În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 25 februarie, începând cu ora 15:00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook Părinți și Pitici, vom vorbi despre educația financiară. Alături de Roxana Bucur și Andrei Popa vom învăța modalități de a transmite copiilor noțiuni sănătoase despre bani și de a le dezvolta responsabilitatea financiară. 

Educația financiară este un pilon de bază când discutăm despre un trai mai bun. Însă, din păcate, gradul de alfabetizare financiară în România este de 8%, cel mai mic procent din Europa. 

Părinții au adesea tendința să le spună copiilor „nu pot să-ți cumpăr asta pentru că nu avem bani”, alții „se blochează” când copilul le cere un lucru mai scump, dar mai sunt și cei care le transmit copiilor că bani sunt „ochiul dracului”.

Așa că duminică, începând cu ora 15:00, vom învăța cum să dăm copilului convingeri sănătoase despre bani și cum să creștem responsabilitatea copilului în ceea ce privește banii.

Generațiile de până acum nu au avut parte de educație financiară pentru că pe vremea părinților noștri erau mai puține șanse de a produce bani, de a cheltui bani, iar toată lumea era cam la același nivel. Însă, acum, lucrurile au evoluat, provocările sunt mult mai mari, iar copiii noștri trebuie să știe totul despre bani!

De aceea, m-am asigurat că avem în platou doi experți în domeniu: Roxana Bucur şi Andrei Popa care au pus bazele unui proiect de educaţie financiară şi antreprenorială, Money 4 Kids, prin care îşi propun să instruiască profesorii şi elevii şcolilor din România.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 25 februarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre educația financiară a copilului! 

Youtube video image

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici             

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                    

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici            

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                 

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                  

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                    

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro           

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro       

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34   

Publicitate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Părinți prezenți

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Nume rare inspirate de iarnă, alegeri îndrăznețe: Prenume cu personalitate, perfect potrivite pentru micuții născuți în acest sezon / FOTO: freepik.com @EyeEm

Nume rare inspirate de iarnă, alegeri îndrăznețe: Prenume cu personalitate, perfect potrivite pentru micuții născuți în acest sezon

Cele trei lucruri pe care copiii bine educați le au în casă, conform experților: „Așa își permit să se dezvolte armonios” / FOTO: freepik.com @volodymyr-t

Cele trei lucruri pe care copiii bine educați le au în casă, conform experților: „Așa își permit să se dezvolte armonios”

10 tehnici de parenting tradițional pe care generația modernă ar trebui să le redescopere: Lecții valoroase din trecut pentru părinți de astăzi / FOTO: freepik.com @EyeEm

10 tehnici de parenting tradițional pe care generația modernă ar trebui să le redescopere: Lecții valoroase din trecut pentru părinți de astăzi

Fraze toxice pe care un părinte nu ar trebui să le spună copilului său conform experților / FOTO: freepik.com @freepik

Fraze toxice pe care un părinte nu ar trebui să le spună copilului său, conform experților

pixel