Scrisoarea scandaloasă a unor părinți, adresată unui băiețel de 7 ani pentru a-l intimida: „Ține-ți mâinile acasă și gura pentru tine!”
Data publicării:
Ce ai face dacă copilul tău ar fi certat aspru de străini? Aceasta este exact situația în care se află o mamă care a cerut sfaturi pe TikTok. „Am nevoie de un sfat și aș dori să știu cum ar reacționa ceilalți la această situație. Încerc să nu las furia mea să pună stăpânire”, începe ea în videoclipul ei, care a devenit rapid viral.

Victoria explică faptul că fiul ei de 7 ani și un alt copil din tabăra de vară la care participă amândoi s-au certat de mai multe ori.

„Consilierii de tabără au observat. I-au luat deoparte și ne-au spus mie și părintelui celuilalt copil. Nu mi-au spus cine este celălalt copil din motive de siguranță și confidențialitate, dar e în regulă, nu-mi pasă”, a continuat ea.

Ea explică apoi că și-a învățat copilul o lecție: „copilul meu nu trebuie să fie rău cu nimeni, indiferent cine ar fi. I-am vorbit îndelung, la fel și tatăl său, explicându-i că trebuie să tratăm oamenii așa cum vrem să fim tratați, că ar trebui să fim drăguți cu ceilalți și că astfel de comportamente nu sunt acceptabile. Este în tabără pentru a-și face prieteni, nu dușmani”.

„Această scrisoare a fost scrisă de părinții care l-au intimidat pe fiul meu!”

Victoria a crezut că totul va fi bine după acel incident, dar lucrurile s-au înrăutățit.

A doua zi, în tabără, soțul ei l-a văzut pe celălalt băiat înmânând fiului lor un bilet. „Azi dimineață, soțul meu l-a dus pe fiul nostru în tabără. L-a privit intrând și a văzut o bunică și nepotul ei. Femeia se uită la copilul meu și îi spune nepotului: `Acela este băiețelul?` Nepotul răspunde: `Da`. Ea spune: `OK, du-te și dă-i asta`. Îi înmânează un bilet băiatului, care i-l dă fiului meu de 7 ani.”

Soțul Victoriei a intervenit atunci, a citit scrisoarea și a contactat rapid oficialii taberei.

De fapt, scrisoarea nu a fost scrisă de copil, ci de părinții băiatului.

„Biletul care i-a fost dat copilului meu nu a fost scris de un copil. A fost scris de părinți, părinți care îl agresează pe fiul meu. Vă las să citiți biletul într-un minut. Spuneți-mi ce ați face și ce credeți. Personal, nu simt că reacționez exagerat. Am informat consilierul de tabără, care ne-a spus: `predau de 32 de ani și nu am văzut niciodată un adult să scrie unui copil – un copil de 7 ani care abia știe să citească – un mesaj ca acesta`”, a concluzionat ea înainte de a arăta spre biletul în cauză.

O scrisoare pur și simplu scandaloasă

Pe bilet scria: „Ethan, te rog, nu te apropia de [numele băiatului]! Nu vorbi cu el! Nu-l atinge! Nici măcar să nu te uiți la el! Voi doi nu vă înțelegeți deloc. Nu vreau să aud despre un alt incident care te implică. Ține-ți mâinile acasă și gura pentru tine!”

Deloc surprinzător, mai mulți utilizatori TikTok au susținut-o pe Victoria, șocați că părinții ar scrie un mesaj atât de agresiv unui copil mic.

„Această scrisoare ar trebui să fie un motiv pentru a elimina această familie din tabără”, a scris un utilizator. „Comportamentul neadecvat al celorlalți părinți ar fi trebuit să ducă la rezilierea imediată a contractului lor cu tabăra de vară [...]. Chiar dacă nu este vina băiețelului, părinții au trecut orice limită...”, a adăugat un alt utilizator.

Un alt utilizator a fost de acord că nota este complet nepotrivită, dar i-a cerut Victoriei mai multe informații despre întreaga situație. „Deși nota este nepotrivită, simt că nu avem toată povestea a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ei”, a comentat acesta. La care Victoria a răspuns: „responsabilii mi-au spus că se jucau și la un moment dat au început să se certe și să se insulte. Acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori când se jucau împreună.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Noi reguli pentru bursele școlare

Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de azi Proiectul de OUG pentru...


Top citite
Câți elevi au lipsit la prima probă de la Evaluarea Națională/ FOTO: freepik.com @freepik

„Am învățat, dar la examen nu am mai știut nimic!” Ce se întâmplă atunci când creierul copilului nu mai funcționează de la „emoții”? Diana Todeancă, explicații / VIDEO

Fotografie de la Cottonbro Studio/ Pexels

5 reguli care cresc stima de sine la preșcolari (0-6 ani)

Fotografie de la Monstera Production/ Pexels

Copii de opoziție, 4 reguli de aur pentru a-i „gestiona” acasă

Cum ar trebui să reacționăm când copiii greșesc. Cei mici pot învăța ASTA din eșec / FOTO: freepik.com

Cum ar trebui să reacționăm când copiii greșesc. Cei mici pot învăța ASTA din eșec

pixel