Suc expirat la o petrecere pentru copii. „La scurt timp, fetiţa a început să se simtă rău”
Data actualizării:
Data publicării:
O petrecere pentru copii s-a terminat într-un mod mai puțin plăcut. Copiii au băut sucuri expirate.

O femeie din Botoşani a ajuns cu fetiţa internată în spital după ce au luat parte la o petrecere, unde a fost servit suc expirat. Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, într-un local din interiorul unui mall.

Mai multe familii au venit cu copiii la o petrecere organizată pentru unul dintre cei mici. Condiţia celor de la local a fost ca băuturile să fie cumpărate de acolo, iar mâncarea putea fi adusă de oriunde.

Oamenii au comandat ce era de comandat, în total aproape 30 de sticle de bere pentru adulţi şi suc pentru copii. Doar că la final părinţii au avut parte de o surpriză neplăcută.

„Naşul meu a observat că una dintre sticlele de suc era expirată. Avea trecut termenul de expirare în ianuarie 2024. Au fost nouă copii, fetiţa mea a băut două sticluţe. Am solicitat să discutăm cu patronul, ne-a spus că nu mai poate da timpul înapoi. La scurt timp, după o oră, fetiţa a început să se simtă rău.

Vărsături, crampe, diaree. Am fost la Urgenţe, seara am ajuns acasă, iar a dua zi am ajuns iar la spital, pentru că se simţea tot mai rău. Am fost apoi internate la Infecţioase”, a povestit mama unei fetiţe de 7 ani.

Iniţial părinţii au cerut sticlele pentru a dovedi că li s-a vândut un produs expirat, dar cei de la bar nu au dorit acest lucru. S-au lăsat convinşi dar după ce la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, chemat de unul dintre părinţi.

„A fost înregistrat un apel pentru un conflict verbal”, a precizat agent şef adjunct Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani. Soţul femeii a fost deja la Protecţia Comsumatorului şi la DSP, unde a făcut sesizări cu fotografii probe fizice pentru a dovedi acuzele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Stiri

Articole similare

Medalii de excelență obținute de elevii români

Noi performanțe obținute de elevii români la olimpiade



Cele mai noi articole

Cele mai frumoase cântecele de toamnă pentru copii

Toamna este un anotimp plin de magie, perfect pentru a...


Top citite
Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!” / FOTO: freepik.com @prostooleh

Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!”

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!” / FOTO: freepik.com @dotshock

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!”

Foto: Freepik@pressfoto

Contractul Educațional: Este obligatorie semnarea lui? Ce se întâmplă dacă refuzi? Avocat Cuculis, sfaturi pentru părinți

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA! / FOTO: freepik.com @freepik.driller

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA!

pixel