Tânărul sportiv David Popovici, din nou campion european la 100 de metri liber
Data publicării:
O nouă performanță obținută de David Popovici.

David Popovici a câștigat aurul la proba de 100 de metri liber a Campionatului European de natație. Românul de 19 ani a scos cel mai bun timp din întrecere, de 46,88. Pe locul doi s-a clasat Nandor Nemeth (Ungaria), cu timpul 47.49, iar pe trei a terminat sârbul Andrej Barna (47.66).

Este a doua oară consecutiv când David Popovici câștigă aurul la proba de 100 de metri liber. În urmă cu doi ani, la Roma, sportivul a obținut aurul la 100 m liber şi la 200 m liber. 

La Europenele de la Belgrad, România participă cu 11 sportivi: David Popovici (100 m liber, 200 m liber, ştafeta de 4×100 m), Patrick Sebastian Dinu (50 m liber, ştafeta de 4×100 m liber), Mihai Gergely (50 m fluture, 100 m fluture, 200 m liber, ştafeta de 4×100 m liber), George Raţiu (50 m fluture, 50 m liber, ştafeta de 4×100 m liber), Richard Alexandru Szilagyi (50 m fluture, 50 m liber, ştafeta 4×100 m liber), Denis Laurean Popescu (100 m fluture, 50 m spate, 100 m spate). 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Stiri

Articole similare

Medalii de excelență obținute de elevii români

Noi performanțe obținute de elevii români la olimpiade



Cele mai noi articole

Cele mai frumoase cântecele de toamnă pentru copii

Toamna este un anotimp plin de magie, perfect pentru a...


Top citite
Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!” / FOTO: freepik.com @prostooleh

Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!”

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!” / FOTO: freepik.com @dotshock

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!”

Foto: Freepik@pressfoto

Contractul Educațional: Este obligatorie semnarea lui? Ce se întâmplă dacă refuzi? Avocat Cuculis, sfaturi pentru părinți

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA! / FOTO: freepik.com @freepik.driller

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA!

pixel