Un comedian compară weekendurile cu și fără copii: „Trebuie să-mi duc cei trei copii în trei locuri diferite înainte de ora 9” vs. „am dormit până la ora 11, a fost minunat!” / VIDEO
Data publicării:
Într-un podcast celebru din Statele Unite, comedianul Dustin Nickerson a folosit o metaforă amuzantă pentru a-și descrie programul, mai ales în weekendurile de când a devenit tată. 

Deși poate nu este atât de cunoscut în România, Dustin Nickerson este un nume mare în Statele Unite, mai ales printre părinți.

În podcast-ul său numit „Don’t Make Me Come Back There”, el a oferit o perspectivă sinceră și comică asupra modului în care viața sa s-a schimbat de când a devenit tată.

„Sâmbătă dimineața, trebuie să-mi duc cei trei copii în trei locuri diferite înainte de ora 9 a.m.... potențial în trei orașe diferite”, începe el cu o descriere a haosului matinal.

Apoi, continuă cu o glumă spumoasă: „Sâmbăta dimineață cu copiii, este aceeași cantitate de muncă pe care o face o singură persoană ca să zboare. Logistica este aceeași.”

Este o modalitate amuzantă și realistă de a descrie provocările pe care le întâmpină mulți părinți în organizarea vieții de familie.

@dustinnickersoncomedy Saturdays are for the kids! (No, seriously. We’re late for practice) #dustinnickerson #DontMakeMeComeBackThere #parentinghumor #saturdays #weekends #comedian ♬ original sound - Dustin Nickerson

„Parcă am trăit o viață întreagă înainte de ora 11 dimineața”

Într-o altă analogie parentală, Melissa Nickerson, soția comedianului și co-gazda podcastului, este de acord în timp ce râde.

Ea adaugă o altă notă distinctivă: „E 13:00 și deja ai vrea să dormi”, confirmând în comentariile videoclipului experiența multor părinți.

„Sunt treaz cu ai mei de la 5:30. Parcă am trăit o viață întreagă înainte de 11 a.m.”, a scris o mamă. 

Câțiva oameni fără copii și-au exprimat și ei punctul de vedere pentru a confirma teoria. „Nu am copii și am dormit până la ora 11, a fost minunat”, a glumit un internaut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Divertisment

Articole similare

Iată ce nume feminine vor fi în vogă în 2025

Cauți un nume pentru fetița ta și vrei să îi dai un...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Învață-ți copilul să tacă 6 situații în care tăcerea este mai puternică decât cuvintele. Foto: @freepik/ warnakacreations

Învață-ți copilul să tacă: 6 situații în care tăcerea este mai puternică decât cuvintele

Afirmația pe care toți părinții ar trebui să o spună copilului lor, conform unui psiholog / FOTO: freepik.com @maxlupascu

Afirmația pe care toți părinții ar trebui să o spună copilului lor, conform unui psiholog

Semnele dureroase care arată că al tău copil este un „bully” la școală. La ce trebuie părinții să fie atenți? / FOTO: freepik.com @syda_productions

Semnele dureroase care arată că al tău copil este un „bully” la școală. La ce trebuie părinții să fie atenți?

Foto: Freepik @prostooleh

Învață-ți copilul să recunoască un prieten fals: O lecție completă

pixel