Un preot ar vinde „pământ” în Rai și ar susține că te poate face vecin cu Dumnezeu. Prețul pe metru pătrat ar fi aproximativ 500 lei
Data publicării:
Un preot susține că vinde parcele de „pământ” în Rai, promițând că fiecare metru pătrat achiziționat îți poate asigura vecinătatea cu Dumnezeu. Acesta afirmă că are aprobarea divină pentru această inițiativă neobișnuită.

Preotul de la Iglesia del Final de los Tiempos a reușit să strângă milioane de dolari prin această campanie, unde un metru pătrat costă 100 de dolari (465 RON), iar plățile sunt acceptate prin American Express și Apple Pay.

Totul a început după ce preotul a declarat că, în 2017, a avut o experiență divină în care a vorbit cu Dumnezeu, notează a1.ro.

Știrea a devenit virală pe rețelele sociale, în special pe TikTok, unde a generat numeroase reacții. Mulți utilizatori s-au amuzat pe seama acestei idei, în timp ce alții au criticat-o dur.

Un utilizator de TikTok a scris în glumă: „Aș vrea ca un pastor să încerce să-mi vândă niște pământ în cer... Îl trimit acolo și îl pun să mă sune cu FaceTime ca să văd ce cumpăr”.

S-a dovedit a fi o farsă!

Cu toate acestea, s-a dovedit a fi o farsă. O simplă căutare pe Facebook a arătat că pagina bisericii a fost creată doar pentru divertisment.

Aceasta nu este singura știre falsă postată acolo; pe aceeași pagină au fost publicate și alte noutăți absurde, cum ar fi interzicerea femeilor de a practica echitația sau referiri jignitoare la adresa femeilor.

Reacțiile publicului au fost mixte: unii s-au grăbit să-și „rezerve” locul în Rai, în timp ce alții au întâmpinat știrea cu sarcasm.

Pagina în sine pare să fi fost creată pentru a evidenția și satiriza anumite exagerări și absurdități din declarațiile clericale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Cele 20 de prenume ale celor mai deștepți oameni, conform unui studiu / FOTO: freepik.com @yarruta

Cele 20 de prenume ale celor mai deștepți oameni, conform unui studiu

Fotografie de la Pixabay/ Pexels

Mamă de fată? 11 lucruri de făcut împreună cu fiica ta înainte de a împlini 18 ani

Cel mai mare reproș pentru școala în forma actuală. Urania Cremene: „Produce peste 50% rebuturi! De ce ne dorim să inventăm roata? De ce chinuim profesorii?” / FOTO: freepik.com @The Yuri Arcurs Collection

Cel mai mare reproș pentru școală, în forma actuală. Urania Cremene: „Produce peste 50% rebuturi! De ce ne dorim să inventăm roata? De ce chinuim profesorii?”

Relația părinților cu școala, „terifiantă”. Urania Cremene: „Sunt extraordinar de multe dovezi că sistemul NU funcționează! Și îți pui întrebarea: e copilul meu de vină?” / FOTO: freepik.com @syda_productions

Relația părinților cu școala, „terifiantă”. Urania Cremene: „Sunt extraordinar de multe dovezi că sistemul NU funcționează! Și îți pui întrebarea: e copilul meu de vină?”

pixel