(VIDEO) Nemulțumit de nota primită, și-a incediat profesorul. Reacțiile incredibile ale internauților: ”Regele!”
Data actualizării:
Data publicării:
Incident șocant la Constanța. Un student a încercat să-i dea foc unui profesor pentru că era nemulțumit de nota primită ”

Incidentul a avut loc, joi, într-o sală de curs a Facultăţii de Ştiinţe Economice - Universitatea Ovidius din Constanţa. Supărat că a nu a luat notă de trecere, studentul l-a stropit pe profesorul său cu spirt şi i-a dat foc. Imediat, tânărul a ieşit din clasă şi a ţinut uşa pe dinafară cu dascălul prins în interior şi cuprins de flăcări. 

O profesoară de la o sală de curs apropiată a auzit gălăgie şi a mers să vadă ce se întâmplă. Atunci, studentul a luat-o la fugă. Ulterior a fost găsit de oamenii legii care l-au condus la secţie pentru audieri. Este cercetat acum pentru tentativă de omor.

”În jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Acesta ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului. Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție.

Reacții îngrijorătoare pe social media

Nu au întârziat să apare reacțiile internauților după această ”ispravă” penală: ”Regele!” spune un utilizator. ”Felicitări”, adaugă un altul probabil de aceeași vârstă. ”Felicitări! Ține-o tot așa”, ”Bravo băăă...”,  ”Foarte bine!! Felicitări”.... și ploaia de încurajări și de felicitări curge.

2. Captură co... (mixcollage-27-jun-2024-07-41-pm-8234_61013900.jpg)

Filmarea postată pe TikTok arată momentul în care tânărul este însoțit de către polițiști la secția de poliție. Cu o nonșalanță ieșită din comun și un comportament izbitor de agresiv - golănesc, tânărul răspunde la întrebările jurnaliștilor cu înjurături și cuvinte obscene, greu de reprodus. 

Atașăm mai jos o parte din filmare și vă invităm să reflectați la gravitatea faptelor acestui tânăr, dar mai ales vă invităm să reflectați la ce este în mintea celor care l-au felicitat pentru asemenea gest. Ar trebui să fie un semnal de alarmă despre ceea ce se întâmplă astăzi cu generația tânără. Ar trebui ca cineva să se sesizeze!!!!!

@replicadeconstanta0 #ReplicadeConstanța #Constanța #foc ♬ sunet original - #Replicade Constanța



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Cele 20 de prenume ale celor mai deștepți oameni, conform unui studiu / FOTO: freepik.com @yarruta

Cele 20 de prenume ale celor mai deștepți oameni, conform unui studiu

Fotografie de la Pixabay/ Pexels

Mamă de fată? 11 lucruri de făcut împreună cu fiica ta înainte de a împlini 18 ani

Cel mai mare reproș pentru școala în forma actuală. Urania Cremene: „Produce peste 50% rebuturi! De ce ne dorim să inventăm roata? De ce chinuim profesorii?” / FOTO: freepik.com @The Yuri Arcurs Collection

Cel mai mare reproș pentru școală, în forma actuală. Urania Cremene: „Produce peste 50% rebuturi! De ce ne dorim să inventăm roata? De ce chinuim profesorii?”

Relația părinților cu școala, „terifiantă”. Urania Cremene: „Sunt extraordinar de multe dovezi că sistemul NU funcționează! Și îți pui întrebarea: e copilul meu de vină?” / FOTO: freepik.com @syda_productions

Relația părinților cu școala, „terifiantă”. Urania Cremene: „Sunt extraordinar de multe dovezi că sistemul NU funcționează! Și îți pui întrebarea: e copilul meu de vină?”

pixel