„Soluția” cutremurătoare găsită de mamă și de mătușă pentru a „cuminți” un băiețel român de 10 ani: Ambele femei au fost reținute
Data publicării:
Un caz cutremurător s-a petrecut în orașul constănțean Hârșova, unde un băiat de 10 ani a fost descoperit legat de mâini și de picioare în propria locuință. 

Surprinzător, cea responsabilă pentru acest act a fost identificată a fi chiar mătușa copilului, care a declarat că l-a legat pentru că nu era cuminte. Mai surprinzător însă, mama băiatului, care era la muncă în străinătate, i-ar fi recomandat această „soluție”.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au anunțat că cele două femei implicate, în vârstă de 22 și 32 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal și instigare la aceeași infracțiune. Potrivit polițiștilor, la data de 16 noiembrie, femeia de 32 de ani ar fi instigat-o pe cea de 22 de ani să priveze de libertate, în mod ilegal, minorul în vârstă de 10 ani, într-un imobil din orașul Hârșova.

Ambele femei se află acum în custodia Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în timp ce ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele acestui incident șocant.

Mama își sfătuiește sora să-l lege pe propriul copil

Surse judiciare au dezvăluit că mama unui copil, aflată la muncă în străinătate, ar fi dat instrucțiuni surorii sale să îl lege pe băiat, acesta fiind considerat neascultător. Fapta a fost descoperită atunci când o echipă din cadrul Primăriei Hârșova, sesizată de învățătoarea copilului din cauza absențelor repetate de la școală, a intrat în locuință.

Băiatul, găsit cu mâinile legate cu o eșarfă și picioarele cu un lanț, a povestit polițiștilor că a fost ținut în această situație timp de o zi. Mama copilului, între timp, s-a întors în țară. Incidentul a fost adus la cunoștința specialiștilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța de către polițiști. Ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele și pentru a asigura siguranța copilului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare


Cele mai noi articole

Ce semnifică, de fapt, Ziua Muncii, marcată pe 1 Mai

Pe 1 mai, milioane de oameni din întreaga lume...


Top citite

Ministrul Educației Daniel David: „Profesorii nu pot să facă față și învățământului obișnuit și să se ocupe serios de copiii cu cerințe educaționale speciale”

Ministrul Educației Daniel David: „E foarte greu să înveți tabla înmulțirii fiind fericit. La un moment dat, trebuie să fii stresat ca să înveți acele lucruri”

„Îl înscriu la școală sau îl mai țin încă un an la grădiniță?” 5 semne care arată că un copil are nevoie de un „an de creștere”, potrivit unui specialist în dezvoltare

Profesorii, după rezultatele alarmante ale simulării la Bacalaureat 2025: Elevii nu mai știu să scrie, nu înțeleg ce citesc și gândesc din ce în ce mai puțin

pixel