Băiețel, ironizat la școală pentru că îi place rozul. Reacția tatălui său devine virală
Un tată a împărtășit, într-un...
”Copilăria este perioada aceea plină de veselie și bucurie. Este perioada în care nu avem griji și în care totul pare simplu și fără probleme. Este perioada în care trăim cele mai frumoase amintiri și în care învățăm cele mai importante lecții din viață. Este perioada în care învățăm să fim empatici și să înțelegem nevoile celorlalți. Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă. Cu condiţia ca în familie să existe comunicare, respect şi iubire, a spus organizatorul evenimentului, Lavinia Șandru.
„Olimpiadele copilăriei” a fost de această dată locul unde fiecare copil a înțeles cât de importantă este familia și că cei dragi îi va fi mereu alături, oricând va avea nevoie de un umăr de sprijin. Tocmai de aceea nu avem voie să-i uităm pe bunici și sacrificiile făcute de ei pentru ca nouă să ne fie bine. Roata se întoarce și vom ajunge și noi părinți și bunici.
Fiecare vârstă are farmecul ei dacă te bucuri din plin de toate momentele pe care ți le oferă viața. Pe parcursul evoluției noastre, este important să cumulam, nu să pierdem atuurile anilor prin care am trecut. Tinerețea înseamnă energie, acțiune, entuziasm, putere și încrederea că lumea poate fi schimbată. Maturitatea aduce odată cu ea familie, echilibru și responsabilitate. Este etapa acumulărilor pe toate planurile, iar bătrânețea este etapa înțelepciunii. Este vârsta liniștii și a iubirii pentru nepoți”.
„Olimpiadele copilăriei” este un proiect socio-cultural și educativ menit să stimuleze dezvoltarea copiilor intelectual, emoțional și fizic, precum și să ofere acestora un prilej de petrecere plăcută a timpului liber și de socializare, în tabără, în perioada vacanței de vară.
Programul oferă celor prezenți o manieră integrată de petrecere a timpului liber centrată pe proiecția de filme de calitate și implicarea participanților în activități; workshop-uri menite să stimuleze implicarea, spiritul de echipă și interesul pentru teme circumscrise și adiacente fenomenului cultural. Ateliere de teatru, film și televiziune, workshop-uri precum ”Arta cu ciocolata”, ”Eco-alimentația” sau ”Bucuria cititului” au prezentat un mare interes printre cei mici.
Proiectul este finanțat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad și a fost organizat de Asociația Pro Familia având ca partener Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. Premiile au fost oferite de Editura Litera și Nestle.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.
Un tată a împărtășit, într-un...
Într-un videoclip postat pe...
Elena este un simbol al...
Temele pentru acasă sunt o...
Titi Aur, instructor de conducere defensivă, vine cu...