„Ați păcălit copiii!” Părinți nervoși la o vânătoare de ouă din Bacău. Organizatorii nu s-au așteptat la un număr atât de mare de participanți
Data publicării:
O vânătoare de ouă, inițial plină de speranță și entuziasm, s-a transformat într-un adevărat scandal vineri, pe un aerodrom din apropierea Bacăului. Organizatorii, luați prin surprindere de numărul imens de participanți, au fost nevoiți să facă față unei situații neașteptat de dificile.

Cu toate că startul evenimentului a fost de-a dreptul impresionant, cu mii de participanți, atât copii cât și adulți, pregătiți să pornească în căutarea prețioaselor ouă, finalul nu a fost deloc în favoarea tuturor, relatează Știrile PRO TV. Realitatea crudă a fost că mulți copii au rămas cu pungile goale, fără niciun ou, contrastând puternic cu entuziasmul cu care au plecat în această aventură.

Neputința copiilor de a găsi măcar un ou a declanșat un val de nemulțumire printre părinți, aceștia izbucnind și cerând explicații pe loc, alături de returnarea banilor plătiți pentru biletele de acces.

Dezamăgiți de rezultatele vânătorii de ouă și simțindu-se nedreptățiți de promisiunile neîndeplinite ale organizatorilor, părinții au exprimat în mod vehement frustrarea lor.

În fața revoltei maselor dezamăgite, organizatorii evenimentului au fost nevoiți să se explice, recunoscând că au fost copleșiți de amploarea neașteptată a participării și că stângăciile survenite au fost rezultatul faptului că acesta a fost prima ediție a vânătorii de ouă. 

Ouăle, aruncate din avion

De la primele ore ale dimineții, atmosfera pe aerodromul din comuna Mărgineni era plină de activitate, oferind participanților diverse oportunități de distracție, precum plimbări cu bicicleta sau ateliere de desen și pictură pe față. Cu toate acestea, momentul mult așteptat al vânătorii de ouă a fost punctul culminant al zilei pentru mulți dintre cei prezenți.

Înainte de a se lansa în căutarea ouălor ascunse, atenția copiilor a fost captată de spectacolul oferit de piloții militari care au survolat zona. Inițial, organizatorii plănuiseră să arunce din avion nu mai puțin de 20.000 de ouă, pregătindu-se pentru marea vânătoare. Cu toate acestea, pentru a evita aglomerația și haosul, au decis să reducă numărul ouălor aruncate.

Prețul unui bilet la eveniment a fost de 90 de lei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
O mamă a început să „factureze” părinții! A cerut 165 lei mamei unui prieten al fiului ei, care a venit să se joace la ea acasă: „Biscuiți, iaurt, curent...” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @EyeEm

O mamă a început să „factureze” părinții! A cerut 165 lei mamei unui prieten al fiului ei, care a venit să se joace la ea acasă: „Biscuiți, iaurt, curent...”

Șapte semne care îți arată că ai un copil încrezător și fericit / FOTO: freepik.com@toonsteb

Șapte semne care îți arată că ai un copil încrezător și fericit

Fotografie de la Kampus Production/ Pexels

Totul despre pubertate: Marile schimbări la copiii între 10 și 12 ani

Fetele seamănă mai mult cu tatăl lor? Aflați cine lasă o urmă mai puternică! / FOTO: freepik.com @romeo22

Fetele seamănă mai mult cu tații lor? Aflați cine lasă o urmă mai puternică!

pixel