Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător! Daniela Simulescu: „EI învață tot timpul!” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul DC Media Group, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro, a spus la Părinți Prezenți, o emisiune moderată de redactorul-șef ParintisiPitici.ro, Loredana Iriciuc, ce înseamnă să ai Luna în fiecare zodie în momentul nașterii.

Astăzi o să vă prezentăm ce înseamnă să ai Luna în zodiile de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător! 

Citește și Legătura între poziția Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama. Daniela Simulescu: „Eu îi spun sufletul nostru!” / VIDEO

Luna în Gemeni

Pentru un copil cu Luna în Gemeni, instabilitatea familială poate fi o realitate obișnuită. Schimbările frecvente în relațiile părinților, mișcările repetate de domiciliu și fluctuațiile în situația mamei pot crea un climat emoțional nesigur. Această lipsă de stabilitate poate afecta capacitatea copilului de a face față emoțiilor și poate duce la evitarea lor în viața de adult.

Copilul cu Luna în Gemeni are un mediu familial foarte instabil. Ce înseamnă asta? Schimbări în cadrul relației părinților, schimbări de domiciliu foarte dese. Mama, în primii ani de viață, trece prin foarte multe schimbări. Poate schimbă locul de muncă, schimbă casa, schimbă anumite situații și copilul, pentru că cineva n-a stat să-i asigure o stabilitate emoțională, el nu vrea să aibă de-a face cu emoțiile.

Adulții cu Luna în Gemeni nu știu să simt emoțiile, nu stau cu emoțiile pentru că e un pic de anxietate acolo. Ei trebuie să citească, să afle, să înțeleagă în niciun caz să simtă. De aia când cresc mari, ei trebuie să facă foarte multe lucruri în același timp, pentru că dacă au avut în primii ani de viață atât de multă instabilitate, atât de multe schimbări, li se pare familiar. Și pe urmă când cresc, mă mut dintr-o țară într-alta, mă duc dintr-un loc într-altul. Foarte multe fluctuații, extraordinar de multe fluctuații.

De asemenea, copiii cu Luna în Gemeni tot timpul vor să citească, să învețe. Dar să nu-i întrebi pe oamenii cu Luna în Gemeni ce au simțit! Mai degrabă să-i întrebi ce ai înțeles din ce ai simțit sau ce ai citit despre ce ai simțit.

Ei tot timpul trebuie să învețe și copiii cu Luna în Gemeni vor căuta schimbările și pe plan emoțional, și pe plan profesional. Dar un lucru bun la Luna în Gemeni e că învață. Învață tot timpul!

O să-l vezi la orice vârstă, că mai vrea să citească, mai vrea să învețe, că mai vrea să călătorească, că mai vrea să afle. E tot timpul pe drumuri și studiază permanent. Dar asta pornește din cauza unei instabilități în primii ani de viață. O instabilitate care pe moment n-o să li se pară gravă. Li se pare că-i normalitatea.

E o agitație permanentă în căpșorul lor și nu stau locul lui, le e frică să simtă. E foarte greu să lucrezi cu oamenii aceștia, să-i faci să te asculte și să vezi ce simt.

Sunt curioși, numai să nu simtă, pentru că nu le asigura nimeni în prima parte a vieții să stea cu o emoție, indiferent de ce le face emoția respectivă”, susține Daniela Simulescu, la Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro.

SURSA FOTO: freepik.com @kjpargeter

 

Luna în Balanță

Copiii cu Luna în Balanță au estetica și armonia ca piloni pe care își construiesc universul. De la îmbrăcăminte până la mediul înconjurător, acești copii sunt crescuți într-un cadru în care frumosul este prioritar. Mamele lor, dedicate creării unui mediu cât mai frumos și plin de eleganță, îi învață să prețuiască esteticul și să urmărească armonia în fiecare aspect al vieții lor. Cu o mamă care promovează valorile corectitudinii și dreptății, acești copii învață să evite conflictele și să caute mereu echilibrul.

Pe copiii cu Luna în Balanță mămica lor i-a îmbrăcat frumos, i-a dus la evenimente, i-a ajutat să fie foarte sociabili. Le-a creat un mediu cât mai frumos. Oamenii cu Luna în Balanță vor frumosul în viața lor, vor esteticul, vor armonia.

Fug de conflicte, nu le place deloc o stare tensionată, ba au și o mamă care ține foarte mult la ce este corect și drept.

Copiii cu Luna în Balanță nu suportă să fie singuri. Ei tot timpul trebuie să fie în preajma cuiva, să stabilească conexiuni, contacte. Ei urăsc să fie singuri și tot timpul vor căuta contacte. Tot timpul vor căuta oameni.

Au partea asta să fie frumos totul. Cum sunt îmbrăcați, cum e în casă, cum sunt jucăriile.

Copiii cu Luna în Balanță se pricep să amestece foarte mult culorile, jucăriile, cum să se îmbrace. Copiii cu Luna în Balanță sunt foarte atenți la modul în care se îmbracă pentru că ei trebuie să transmită un mesaj prin hăinuțele lor.

Un adult cu Luna în Balanță, ce trebuie să învețe el e că nu toate relațiile sunt atât de armonioase precum cea pe care le-a acordat-o mama în primii ani de viață.

Dar, altfel, îmi place mie să zic că micuțul cu Luna în Balanță are un suflet de designer vestimentar. O Lună în Balanță vede totul, vrea să vadă totul foarte frumos și ce trebuie să învețe mămicile copiilor cu Luna în Balanță este să le arate că există și imperfecțiune în lumea asta, că nu toată lumea e dreaptă, nu toată lumea e corectă, nu toată lumea face lucrurile moral și legal.

Pentru că un copil cu Luna în Balanță în momentul în care vede ceva nedrept, e un proces din ăsta interior foarte neplăcut și nu înțelege de ce s-a întâmplat așa. Pentru că la el în casă a văzut lucrurile foarte corecte și s-a vorbit despre acest lucru și are o surpriză când vede că lumea are și alte probleme.

Un copil cu Luna în Balanță are nevoie de validare.

Care e problema la oamenii cu în Balanță? Consideră că exteriorul este oglindirea interiorului și nu e tot timpul chiar așa. Adică ei cred că dacă la ei e totul frumos și exteriorul trebuie să fie frumos și dacă exteriorul nu este atât de frumos, consideră că au ei o problemă, nu e întotdeauna adevărat”, a mai spus Daniela Simulescu.

SURSA FOTO: freepik.com @scaliger99

 

Luna în Vărsător

Atunci când Luna se află în Vărsător, relația dintre mamă și copil este marcată de detașare și un sentiment apropiat celui de prietenie. În loc să investească în emoții intense, mama adoptă o abordare mai relaxată, crescând copilul într-un cadru mai degrabă prietenesc decât matern.

„În momentul în care este Luna în Vărsător, mama are o detașare și te crește precum un prieten, nu are timp de emoție. Per total, persoana cu Luna în Vărsător crește tot timpul cu nevoia de relații de prietenie. Suntem prieteni cu toți, prieteni cu mătușa, prieteni cu unchiu, prieteni cu mama, prieteni cu tata. Crește la fel și se împrietenește, își face tovarăși și e foarte detașat, nu se supără. Persoana cu Luna în Vărsător nu se supără, nu pune la suflet pentru că știe că lucrurile astea sunt foarte instabile.

În viața copiilor cu Luna în Vărsător, în primii ani din viață, mama a fost foarte independentă! Adică, ori a fost singură, ori ar trebui să se descurce singură sau a învățat să muncească cot la cot cu soțul. Copilul cu Luna în Vărsător crește foarte independent și știe să se descurce extraordinar de bine și tot timpul are o pasiune pentru ce nu se vede.

Oamenii cu Luna în Vărsător o să-i vedeți de mici foarte independenți, nu trebuie să le spui ce să facă, să nu forțăm absolut nimic.

Am observat că oamenii cu Luna în Vărsător n-au o relație din aia autentică cu mama. E mai degrabă o relație din asta la distanță că e mai sănătos, e mai bine, nu e un lucru rău neapărat.

Pe urmă, de-a lungul vieții, când cresc, bărbații cu Luna în Vărsător au relații cu mamele lor foarte ciudate pentru că în sfârșit scapă de influența lor și fac ce vor. Sunt rebeli și nici nu-ți dai seama că vorbește cu mama lui, e ca și cum ar vorbi cu băiatul din cartier. E o chestie foarte haioasă”, a mai spus Daniela Simulescu.

Nu ratați mâine! Vă vom detalia ce înseamnă să ai Luna în zodiile de Apă: Rac, Scorpion și Pești!

Citește și Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. Daniela Simulescu: „Aceștia vor să afle, să învețe, să știe!” / VIDEO

Vezi și Cum e sufletul copilului dacă are Luna în zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn! Daniela Simulescu: „Pe ACEȘTIA să nu-i criticați!” / VIDEO

URMĂRIȚI EMISIUNEA INTEGRAL:

-----------------------------------------------------------------

Site-urile pe care să intrați ca să aflați poziția Lunii în momentul nașterii, recomandate de astrologul Daniela Simulescu, sunt:

https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online    

https://astro.cafeastrology.com/natal.php    



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Horoscop

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cum să-ţi ajuți copilul să își aleagă cariera potrivită

Este normal ca adolescenții care sunt pe cale să...


Top citite
Fiecare mamă sau bunică trebuie să citească asta! Pilda femeii obosite / FOTO: freepik.com @Guzov Ruslan

Fiecare mamă sau bunică trebuie să citească asta! Pilda femeii obosite

Andreea Esca, despre educarea copiilor: „Cred că pe vechi, asta cu «milităria jos din pod» funcționează în continuare. A fi prea relaxat nu e în regulă!” / FOTO: captură video YouTube @Cătălin Măruță

Andreea Esca, despre educarea copiilor: „Cred că pe vechi, asta cu «milităria jos din pod» funcționează în continuare. A fi prea relaxat nu e în regulă!”

Șapte semne care îți arată că ai un copil încrezător și fericit / FOTO: freepik.com@toonsteb

Șapte semne care îți arată că ai un copil încrezător și fericit

Fotografie de la Kampus Production/ Pexels

Totul despre pubertate: Marile schimbări la copiii între 10 și 12 ani

pixel