Horoscop: Cei născuți pe 18 septembrie. Calități și defecte
Data publicării:
Septembrie este o lună de tranziție, marcată de schimbarea anotimpurilor și de o energie care reflectă atât încheierea verii, cât și începutul toamnei.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi, copiii Fecioară pot fi mai atenți la detalii și poate chiar critici cu ei înșiși. Vor fi preocupați de activități organizate și disciplinate. Încurajează-i să nu fie prea stricți cu ei și să se bucure de momentele relaxante.

Cei născuți pe 18 septembrie sunt oameni foarte închiși și rezervați, care însă, dintr-un motiv sau altul, se trezesc adesea implicați în cariere publice.

Lumea lor este strict personală și nu este deloc ușor să intri. Fără îndoială te poți baza pe ei, dar poate nu pentru totdeauna, deoarece brusc și cu mare convingere sunt capabili să închidă ușa unei prietenii sau unei relații de dragoste

Poate fi, prin urmare, destul de periculos să ai de-a face cu ei, dacă nu ești mai mult decât pregătit pentru inconstantitatea lor sentimentală.

Cei născuți în a optsprezecea zi a lunii sunt guvernați de numărul 9 (1+8=9) și de planeta Marte. Trebuie să fie atenți la izbucnirile de furie și, de asemenea, să nu-i respingă pe ceilalți brusc. Numărul 9 asigură și abilități bune de supraviețuire celor născuți pe 18 septembrie.

CALITATI:
Chibzuit,
Serios,
Estet.

DEFECTE:
Izolat,
Neliniștit,
Negativ.

Septembrie este o lună de reconectare cu sinele și cu ceilalți, un moment ideal pentru a ne alinia scopurile și a aduce mai multă armonie în viețile noastre.

În timp ce natura își schimbă culorile și se pregătește pentru toamnă, noi suntem invitați să facem la fel, să renunțăm la ceea ce nu ne mai servește și să întâmpinăm cu brațele deschise noi începuturi.

DISCLAIMER: Este important să menționăm că, atunci când vorbim despre zodii, ne referim la energiile pe care acestea le aduc în viața noastră, nu la persoane individuale. Fiecare zodie aduce cu sine un set de caracteristici distincte, dar asta nu înseamnă că toate persoanele născute sub aceeași zodie se vor comporta identic. Dorim să subliniem că scopul nostru este să aducem o notă de distracție și deschidere către astrologie, fără a judeca sau critica pe cineva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Horoscop

Articole similare

Horoscop: Cei născuți pe 18 septembrie. Calități și defecte

Septembrie este o lună de tranziție, marcată de...

Caracteristicile copiilor născuți în luna august

Oamenii născuți în august sunt de obicei purtători de...

Ce fel de mamă ești în funcție de luna în care te-ai născut

Fie că ești deja mamă sau nu, este interesant să te...



Cele mai noi articole

Reguli de aur pentru a cultiva o relație bună între frați

Relația dintre frați este una dintre cele mai de preț...


Top citite
Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!” / FOTO: freepik.com @prostooleh

Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!”

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!” / FOTO: freepik.com @dotshock

Expert Harvard și mamă: „Evită acest tip de laudă dacă vrei copii mai puternici și maturi!”

Foto: Freepik@pressfoto

Contractul Educațional: Este obligatorie semnarea lui? Ce se întâmplă dacă refuzi? Avocat Cuculis, sfaturi pentru părinți

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA! / FOTO: freepik.com @freepik.driller

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA!

pixel