Ce fel de mamă ești în funcție de luna în care te-ai născut
Data publicării:
Fie că ești deja mamă sau nu, este interesant să te uiți în stele și să vezi ce scrie pe tema maternității.

Fiecare are dorințe și opinii diferite despre creșterea unui copil, dar unele lucruri - așa cum spun astrologii - sunt determinate de la naștere, inclusiv ce fel de mamă vei fi.

Capricornul

Vei fi o mamă foarte răbdătoare. Copiii vor învăța de la tine într-un mod practic cum să depășească toate provocările și, prin urmare, nu se vor teme de diverse obstacole din viață. Dar poți fi și foarte încăpățânată, ceea ce te face o mamă strictă în multe situații.

Acvariu

Cu natura ta creativă, vei fi o mamă practică și pricepută. Copiii se vor bucura să cânte cu tine, să deseneze și să citească. Trebuie să fii atent la grabă și imprevizibilitate: dacă te răzgândești des, vei pierde credibilitatea.

Peşte

Ești o persoană foarte sensibilă și adesea predispusă la certuri. Crezi că ai întotdeauna dreptate. Copiii vor ști întotdeauna că pot veni la tine pentru un sfat sau o îmbrățișare pentru că se simt ca acasă cu tine.

Berbec

Ești o mamă sportivă care iubește natura, așa că vei petrece mult timp cu copiii tăi în aer liber. Copiii vor învăța totul de la tine despre frumusețea mișcării: cu siguranță nu vor fi leneși și lenți.

Taur

Întotdeauna vrei ce e mai bun pentru copiii tăi. De la cărucioare moderne la haine nebunești la școală scumpă, vei fi fericit să cheltuiești bani pe calitate. Întrucât îți place să te bucuri de viață, bunătatea copiilor este foarte importantă pentru tine. Prin urmare, vei fi bucuros să-i îmbrățișezi des.

Gemeni

Ești o persoană comunicativă și vei transmite asta copiilor tăi. Ei vor învăța de la tine să nu fie timid, ci să deschizi altora. Copiii vor putea mereu să vină la tine cu problemele lor, pentru că mereu vei găsi sfaturi bune pentru ei.

Rac

Pentru mamele născute cu cancer, familia este pe primul loc. Vei fi o mamă grijulie care are grijă de bunăstarea copiilor tăi, le vei oferi multă dragoste. Dar ești adesea posesiv: ai prefera să ții copiii cu tine pentru tot restul vieții.

Leu

Ca mamă leoaică, vei transmite copiilor tăi multă încredere în sine. Îi vei încuraja întotdeauna să-și urmărească obiectivele și să persiste în ceea ce își doresc.

Fecioară

Ești o perfecționistă și asta îți afectează rolul de mamă. Agendele și temele vor juca un rol important în creșterea copiilor. Notele bune și comportamentul la școală sunt, de asemenea, pe lista dvs. de priorități. Și copiii vor învăța multe de la tine; să zicem că vor deveni independenți înaintea celorlalți.

Balanța

Copiii tăi vor adora unitatea ta! Pentru că ești o mamă care nu lasă nimic să-i distragă atenția. În timp ce alte mame încep să se îndoiască de ceva chiar înainte de naștere, tu gândești clar și analitic și rezolvi fiecare problemă într-o clipă - vei face același lucru când vei crește copii.

Scorpion

Mamele Scorpion pot părea puțin inabordabile la prima vedere, dar nu este cazul! Ca mamă, vei aștepta cu nerăbdare conversații lungi și profunde cu copiii mici și apoi cu adolescenții. Copiii au încredere în tine, se simt în siguranță cu tine.

Săgetător

Ești o mamă optimistă și vei transmite asta copiilor tăi. Îți vor accepta sfatul: „Dacă nu funcționează, nu renunța!” și nu vor renunța la primii pași. Dar ești și predispus la nerăbdare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Elena Didila
Categorie: Horoscop

Articole similare

Caracteristicile copiilor născuți în luna august

Oamenii născuți în august sunt de obicei purtători de...

Ce fel de mamă ești în funcție de luna în care te-ai născut

Fie că ești deja mamă sau nu, este interesant să te...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes” / FOTO: freepik.com @ standret

Un cercetător de la Stanford spune care este soluția pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor: „Devin mai motivați, mai rezilienți și mai capabili să aibă succes”

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog / FOTO: freepik.com @EmilyStock

Cum putem ajuta copilul să-și facă singur temele? Câteva sfaturi de la un psiholog

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi” / FOTO: freepik.com @sherry

Parentingul „suficient de bun”. Avertismentul unui psiholog: „Cea mai mare povară pe care trebuie să o poarte un copil este viața netrăită a părinților săi”

Foto: Freepik @freepick

Acesta este intervalul orar în care un copil NU ar trebui să își facă temele: Cum să eviți suprasolicitarea și lipsa de concentrare

pixel