Elevă care ar fi lipsit de la Olimpiada de Limba spaniolă în București, printre calificații la etapa națională de la Iași
Data publicării:
Din cei 8 participanți, doar 7 au punctaje în tabelele cu rezultate inițiale și cu rezultate de după contestații, publicate de liceul organizator al etapei pe sectoare.

O elevă de la Colegiul Național „Grigore Moisil” din Sectorul 6 al Bucurhttps://www.edupedu.ro/eleva-care-ar-fi-lipsit-de-la-olimpiada-de-limba-spaniola-in-bucuresti-printre-calificatii-la-etapa-nationala-de-la-iasi-care-incepe-pe-26-aprilie-sustin-mai-multi-elevi-participanti/eștiului, care a fost înscrisă la etapa pe sectoare a Olimpiadei Naționale de Limbi romanice (ONLR) – limba spaniolă și ar fi fost absentă de la această fază, ar fi trecut mai departe la etapa națională, după cum susțin mai mulți elevi într-o sesizare primită pe adresa redacției.

Mai exact, la proba scrisă a etapei pe sectoare pentru Limba spaniolă, desfășurată pe 23 martie la Liceul Teoretic Bilingv „Miguel de Cervantes”, au participat 8 elevi de clasa a X-a – regim de studiu al limbii Normal, conform listei cu distribuirea pe săli a participanților, rezultatelor inițiale și rezultatelor finale obținute de Edupedu.ro.

Din cei 8 participanți, doar 7 au punctaje în tabelele cu rezultate inițiale și cu rezultate de după contestații, publicate de liceul organizator al etapei pe sectoare.

Unul dintre elevi este trecut absent și ar fi eleva de la Colegiul Moisil, potrivit comparațiilor făcute de elevii care au contactat redacția Edupedu.ro.

Potrivit sesizării, eleva ar fi optat să nu meargă cu grupul de elevi care reprezintă Bucureștiul la olimpiada națională, ci independent de acesta.

listele cu elevii calificați la etapa națională a Olimpiadei de Limba franceză și limbi romanice – spaniolă, italiană, portugheză (ONLRFR) 2024 au fost trimise în țară la aproape trei săptămâni după proba scrisă de la etapa județeană, după articolul Edupedu.ro despre întârzierea acestora.

Site-ul pentru Olimpiada de franceză este găzduit pe domeniul liceului organizator – Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași, la fel ca site-ul pentru secțiunea de limbi romanice a olimpiadei. Pe ambele se găsesc la acest moment listele cu elevii participanți și ar urma să fie actualizate în curând cu informații despre programul evenimentului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Stiri

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Metoda Loci, una dintre cele mai eficiente strategii de memorare: Îmbunătățește înțelegerea și facilitează procesul de învățare / FOTO: freepik.com @EyeEm

Metoda Loci, una dintre cele mai eficiente strategii de memorare: Îmbunătățește înțelegerea și facilitează procesul de învățare

De ce copilul cere atenție, chiar și după o zi petrecută împreună? Oana Moraru: „Are dreptate când cere mai mult, după ce i-am dat toată energia și timpul nostru?” / FOTO: freepik.com @EyeEm

De ce copilul cere atenție, chiar și după o zi petrecută împreună? Oana Moraru: „Are dreptate când cere mai mult, după ce i-am dat toată energia și timpul nostru?”

Cercetătorii Stanford le răspund părinților care se întreabă dacă să-și înscrie copilul la școală sau să mai aștepte un an: „Studiul nostru a arătat asta!” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Cercetătorii Stanford le răspund părinților care se întreabă dacă să-și înscrie copilul la școală sau să mai aștepte un an: „Studiul nostru a arătat asta!”

Cum să-ți dai seama când un copil nu este bine la școală? Există semne care vorbesc în locul lui! / FOTO: freepik.com @ simonova1407

Cum să-ți dai seama când un copil nu este bine la școală? Există semne care vorbesc în locul lui!

pixel