„Este revoltător!” Părinților elevilor unei clase de-a VIII-a li s-au cerut bani pentru meniurile a 40 de angajați ai unității, care vor participa la banchet
Data publicării:
Părinții elevilor din clasa a VIII-a de la o școală din Alba Iulia au primit informația prin intermediul dirigintei că trebuie să plătească pentru meniurile a 40 de angajați ai școlii, care sunt invitați să participe la banchetul de final de an.

„Banchetul este pentru elevi, toți sunt invitați, dar nu toți reușesc să participe. Din motive financiare, o parte dintre ei nu pot participa și noi plătim meniul profesorilor.

Eu prefer să plătesc meniul unui coleg de clasă al copilului meu, care știu că vrea să participe la banchet, să știu că se bucură să fie cu ceilalți.

Pe grupul părinților nu s-a discutat nimic despre rezultatele slabe de la simulări după transmiterea notelor, în schimb doamna dirigintă ne-a transmis lista cu toți invitații: toți profesorii claselor a 8-a, d-na director, d-na secretară, d-na administrator, fostele învățătoare, doamnele de la curățenie (2), d-na bibliotecară, informaticianul școlii și încă trei domni de la întreținere, un total de 40 de persoane.

Am câteva întrebări pentru conducerea școlii: Doamnă director, domnilor profesori, ce salarii aveți, unde vă este mândria, etica profesională?”, a transmis mama unui elev de clasa a VIII-a, potrivit educatieprinlectura.ro

„Este revoltător!”

„Mai mult, îmi permit să adaug că meniul profesorilor și al elevilor este semnificativ diferit. În timp ce profesorii primesc ceafă de porc în crustă de mirodenii și pulpă de pui în mantie de bacon (ce frumos sună) copiii primesc crispy (probabil congelat) cu ketchup.

Nu știu ce să facem sau cui să ne adresăm pentru că ne gândim la binele copiilor și la reacțiile și măsurile care s-ar putea lua împotriva lor dacă insistăm pe tema asta. Totuși este revoltător”, a mai spus un tată, conform sursei citate.

Sursa citată mai precizează că a cerut un punct de vedere instituției, însă școala nu a dorit până la ora publicării acestei știri să infirme situația relatată de părinți sau să publice vreun punct de vedere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / FOTO: freepik.com@ zinkevych

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ: „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / VIDEO

Lecțiile de maniere pe care părinții NU le mai predau copiilor. Cercetători: „Nu e vorba doar că devin nepoliticoși, dar vor avea de suferit social și profesional pe termen lung” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Lecțiile de bune maniere pe care părinții NU le mai predau copiilor. Cercetători: „Nu e vorba doar că devin nepoliticoși, dar vor avea de suferit social și profesional pe termen lung”

Foto: Freepik@freepk

Aceasta este vârsta ideală pentru a-l învăța pe copil o limbă străină

Cuvintele părinților care demotivează copiii și le afectează viitorul. Experți în parenting: „Sunt mai periculoase decât par!” / FOTO: freepik.com @gerain0812

Cuvintele părinților care demotivează copiii și le afectează viitorul. Experți în parenting: „Sunt mai periculoase decât par!”

pixel