EXCLUSIV! Dr. Deborah MacNamara le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală: „Trebuie să-i lăsați să facă asta!”
Data actualizării:
Data publicării:
Dr Deborah MacNamara, prezentă la ParentEd Fest, a vorbit în fața părinților români despre puterea jocului și a dezvăluit secretele care ajută copiii să se dezvolte. 

Cel mai important eveniment din România dedicat părinților și profesioniștilor din domeniul educației, psihologiei și altor specialități conexe aduce laolaltă experți internaționali recunoscuți, specializați în domenii esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și bunăstarea familiei.

Dr Deborah MacNamara  le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală.

„Copiii care nu se joacă, au network-uri neuronale care sunt cu 30% mai puțin dezvoltate. Ultimele cercetări din America de Nord arată că acei copii care se joacă mai mult au rezultate mai bune la școală, sunt mai creativi și au o rată mai mare de succes în rezolvarea problemelor”, a spus Deborah MacNamara.

Loredana Iriciuc, redactor-șef ParintisiPitici.ro, este corespondentul special de la ParentEd Fest și va fi ochii și urechile voastre de la cel mai mare festival de parenting din România! Rămâneți alături de noi!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Parenting

Articole similare

Ce înseamnă să crești un copil „rezilient”

A crește un copil „rezilient” nu înseamnă să îl înveți...



Cele mai noi articole

Top 10 nume de băieți care au fost la modă în anii ’90

Alexandru sau Mihai. Sunt două dintre cele mai...

Ce înseamnă să crești un copil „rezilient”

A crește un copil „rezilient” nu înseamnă să îl înveți...


Top citite

Ministrul Educației Daniel David: „Profesorii nu pot să facă față și învățământului obișnuit și să se ocupe serios de copiii cu cerințe educaționale speciale”

Ministrul Educației Daniel David: „E foarte greu să înveți tabla înmulțirii fiind fericit. La un moment dat, trebuie să fii stresat ca să înveți acele lucruri”

Aceasta este considerat cel mai frumos nume din lume, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Birmingham

Cum ne arată copilul că are nevoie de ajutor? Alexandra Șerb: „N-o să mă ia de mână: «hei, mami/tati, am probleme cu emoția!» Nu! Asta e esența inteligenței emoționale!” / VIDEO

pixel