EXCLUSIV! Dr. Deborah MacNamara le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală: „Trebuie să-i lăsați să facă asta!”
Data actualizării:
Data publicării:
Dr Deborah MacNamara, prezentă la ParentEd Fest, a vorbit în fața părinților români despre puterea jocului și a dezvăluit secretele care ajută copiii să se dezvolte. 

Cel mai important eveniment din România dedicat părinților și profesioniștilor din domeniul educației, psihologiei și altor specialități conexe aduce laolaltă experți internaționali recunoscuți, specializați în domenii esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și bunăstarea familiei.

Dr Deborah MacNamara  le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală.

„Copiii care nu se joacă, au network-uri neuronale care sunt cu 30% mai puțin dezvoltate. Ultimele cercetări din America de Nord arată că acei copii care se joacă mai mult au rezultate mai bune la școală, sunt mai creativi și au o rată mai mare de succes în rezolvarea problemelor”, a spus Deborah MacNamara.

Loredana Iriciuc, redactor-șef ParintisiPitici.ro, este corespondentul special de la ParentEd Fest și va fi ochii și urechile voastre de la cel mai mare festival de parenting din România! Rămâneți alături de noi!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Parenting

Articole similare

Vârsta la care se poate identifica ce talent are un copil

Identificarea talentului unui copil este una dintre...



Cele mai noi articole

Top citite
Efectul Mozart, dezmințit de mai multe studii! Cercetători: „Nu trebuie să ne așteptăm ca simpla ascultare a muzicii să ne facă copiii mai deștepți!” / FOTO: freepik.com @kegfire5

Efectul Mozart, dezmințit de mai multe studii! Cercetători: „Nu trebuie să ne așteptăm ca simpla ascultare a muzicii să ne facă copiii mai deștepți!”

Cercetare Harvard despre „creierul rezilient” la copii: „Părinții pot construi rezistența la orice vârstă, însă cu cât e mai devreme, cu atât e mai bine” / FOTO: freepik.com @Petro Seniv 888

Cercetare Harvard despre „creierul rezilient” la copii: „Părinții pot construi rezistența la orice vârstă, însă cu cât e mai devreme, cu atât e mai bine”

Parentingul românesc vs cel englez. Bianca Andreica „Suntem genul de părinți care vrem să le facem singuri pe toate. Ne bucurăm de ajutorul ocazional, însă îl refuzăm pe cel permanent” / FOTO: Instagram@BiancaAndreica

Parentingul românesc vs cel englez. Bianca Andreica: „Suntem genul de părinți care vrem să le facem singuri pe toate. Ne bucurăm de ajutorul ocazional, însă îl refuzăm pe cel permanent”

Copii machiavelici. Studiu internațional revoluționar despre cum această atitudine începe să se formeze încă din școala primară: „Unii dintre ei au un deficit neurologic” / FOTO: freepik.com @yakobchuk

Copii machiavelici. Studiu internațional revoluționar despre cum această atitudine începe să se formeze încă din școala primară: „Unii dintre ei au un deficit neurologic”

pixel