EXCLUSIV! Dr. Vanessa Lapoint explică părinților români de ce copiii se comportă necorespunzător: "Sunt două motive principale!"
Data actualizării:
Data publicării:
Dr. Vanessa Lapoint a explicat părinților români prezenți la ParentEd Feste ce înseamnă disciplina fără daune și cum să înveți copiii să se comporte corespunzător fără a le afecta negativ dezvoltarea. 

Printre altele, experta a arătat că sunt două motive pentru care copiii nu se comportă corespunzător: deconectarea și pentru că așa e normal!

Vezi și EXCLUSIV! Dr. Vanessa Lapoint demontează sfaturile potrivit cărora copilul trebuie să fie independent: "Din darul dependenței profunde iese adevărata independență!"

Loredana Iriciuc, redactor-șef ParintisiPitici.ro, este corespondentul special de la ParentEd Fest și va fi ochii și urechile voastre de la cel mai mare festival de parenting din România! 

Rămâneți alături de noi!

Vezi și EXCLUSIV! Dr. Deborah MacNamara le spune părinților români cum să ajute copiii să obțină rezultate mai bune la școală: „Trebuie să-i lăsați să facă asta!”

ParentEd Fest este cel mai important eveniment din România dedicat părinților și profesioniștilor din domeniul educației, psihologiei și altor specialități conexe care aduce laolaltă experți internaționali recunoscuți, specializați în domenii esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și bunăstarea familiei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Parenting

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Decan Stanford, despre capcana în care cad părinții și-i împiedică pe copii să fie autonomi: „Supravegherea 24/7, 365 de zile este uimitor de intruzivă!” / FOTO: freepik.com @sacyks

Decan Stanford, despre capcana în care cad părinții și care îi împiedică pe copii să fie autonomi: „Supravegherea 24/7, 365 de zile este uimitor de intruzivă!”

„Nu mai vreau la școală!” Oana Moraru, despre ce se ascunde în spatele refuzului copilului: „Elevul trece prin tot felul de ape într-o zi, iar mami și tati pun un bolovan în spatele lui” / FOTO: freepik.com @EyeEm

„Nu mai vreau la școală!” Oana Moraru, despre ce se ascunde în spatele refuzului copilului: „Elevul trece prin tot felul de ape într-o zi, iar mami și tati pun un bolovan în spatele lui”

Cercetătoare Harvard și mamă: „Dacă NU încurajezi orice oportunitate pentru copiii tăi, ești un părinte mai de succes decât majoritatea!” / FOTO: freepik.com @satura86

Cercetătoare Harvard și mamă: „Dacă NU încurajezi orice oportunitate pentru copiii tăi, ești un părinte mai de succes decât majoritatea!”

Părinții care cresc copii mai puternici mintal decât majoritatea fac următoarele lucruri / FOTO: freepik.com@jalanajaudah

Părinții care cresc copii mai puternici mintal decât majoritatea fac următoarele lucruri

pixel