Fără cuvinte! O fetiță de 5 ani își întâlnește surioara pe care credea că a pierdut-o, într-un spital din Gaza: „Iubita mea!” / VIDEO
Data publicării:
Într-o poveste impresionantă din Gaza, două surori palestiniene s-au reunit în mijlocul haosului. 

Julia, o copila de doar 18 luni, a fost miraculos scoasă din dărâmăturile unei clădiri distruse și dusă de urgență la Spitalul El-Najar din Rafah, în sudul Gaza. Acolo, s-a întâlnit cu sora ei mai mare, Joury, în vârsta de 5 ani, care fusese deja salvată din același dezastru și era tratată pentru rănile suferite. Această emoționantă reuniune a avut loc într-un moment dificil, iar povestea lor de supraviețuire este un exemplu convingator al rezilienței umane în fața adversităților. BBC a relatat aceasta poveste impresionantă.

Youtube video image

Citește și VIDEO emoționant: Copiii din Gaza își scriu numele pe mâini ca să poată fi identificați în caz de atac aerian. O secvență „crudă și inumană”

„Sora mea, iubita mea!”

Momentul revederii a fost unul de o intensitate copleșitoare. „Sora mea, iubita mea!”, a strigat Joury, cu lacrimi în ochi, în momentul în care și-a dat seama că sora ei, Julia, a supraviețuit. În acel moment, amintirile cumplite ale bombardamentului care le-a distrus casa și viața de familie au revenit în mintea lor. Unchiul fetelor a povestit că în timp ce familia se afla la masa de prânz, clădirea din apropiere a fost lovită de un atac, ducând la distrugerea casei lor.

Deși ambele surori au fost tratate pentru răni la cap la Spitalul El-Najar din Rafah, experiența prin care au trecut le-a lăsat urme adânci. Traumatizate de tot ce s-a întâmplat, ele au plecat din spital alături de familia lor, în căutarea unui nou început. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social
Tagurile articolului: gaza  hamas  israel  razboi  reuniune  spital  surori 

Articole similare

Ultimă oră: MODIFICĂRI pentru Evaluarea de clasa a II-a

Extinderea duratei testului la Evaluarea Naţională...



Cele mai noi articole

Sfaturi prețioase pentru un an școlar productiv

Școala a început de curând, astfel că este esențial să...

Medalii de excelență obținute de elevii români

Noi performanțe obținute de elevii români la olimpiade


Top citite
Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!” / FOTO: freepik.com @prostooleh

Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!”

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA! / FOTO: freepik.com @freepik.driller

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA!

Foto: Freepik@pressfoto

Contractul Educațional: Este obligatorie semnarea lui? Ce se întâmplă dacă refuzi? Avocat Cuculis, sfaturi pentru părinți

Foto: Freepik@freepik

Testul prăjiturii: Cum să-ți înveți copilul să reușească în viață, după metoda Standford

pixel