Iată ce slujbă i-ar plăcea prințului George să facă dacă nu ar fi destinat să fie rege
Data publicării:
Când regele Carol al III-lea va muri, fiul său, prințul William, va urca pe tron, urmat de prințul George. Dar Prințul George are un alt vis: să devină rege, chiar dacă știe că nu este posibil.

Prințul George are 11 ani și este al doilea în linia de succesiune la tronul Angliei. În ciuda vârstei sale fragede, el se pregătește deja să devină rege într-o zi.

De fapt, când va împlini vârsta de 16 ani, va trebui să îndeplinească o sarcină morbidă: să-și organizeze propria (viitoare) înmormântare. Între timp, are alte lucruri pe cap.

Citește și Kate Middleton anunță că a terminat chimioterapia, print-un videoclip emoționant cu William și copiii lor

Care este slujba de vis a prințului George?

Ca toți copiii care sunt întrebați ce vor să facă când vor fi mari, Prințul George are o mică idee în minte. El visează să devină polițist! Din păcate, nu va putea face această meserie pentru că va fi rege.

Totuși... Dacă ne luăm după acțiunile tatălui său înainte de a-l susține pe Regele Carol al III-lea, Prințul George ar putea fi polițist.

Într-adevăr, Prințul William a servit în Royal Air Force și a fost pilot pentru East Anglian Air Ambulance. Așa că Prințul George nu trebuie să dispere! Poate că va putea să aibă grijă de (viitorii) săi supuși și să-și protejeze țara fiind polițist pentru o vreme.

Prințesa Charlotte se imaginează departe de regalitate

La fel ca Prințul George, Prințesa Charlotte are o altă dorință decât să trăiască viața de prințesă. Când va fi mai mare, i-ar plăcea să intre în domeniul medical și să devină asistentă medicală. Este o profesie minunată pentru a avea grijă de alții.

Cât despre Prințul Louis, el este încă mic. Dar întotdeauna îi amuză pe toți când are apariții publice, așa că poate își va dori să fie clovn!

Regulile de aur ale parentingului lui Kate Middleton: Cum reușește prințesa de Wales să fie o mamă exemplară

Să gestionezi trei copii poate fi o provocare în orice context, dar lucrurile devin mult mai dificile atunci când acești copii trebuie să apară în fața lumii întregi la evenimente publice, unde fiecare mișcare a lor este atent observată și judecată.

În astfel de situații, Prințesa de Wales, Kate Middleton, dovedește că stăpânește arta de a-și menține copiii sub control și de a-i ajuta să se comporte exemplar. Secretul ei? Un set bine definit de reguli de parenting, pe care le aplică cu consecvență și care s-au dovedit eficiente în numeroase rânduri.

Aceste strategii nu sunt doar simple trucuri, ci principii clare și bine structurate, care îi ajută pe micuții regali să se adapteze la presiunile imense ale vieții publice și să se comporte cu grație și respect, indiferent de situație. În spatele zâmbetului cald al lui Kate se află o fermitate bine calculată, care garantează că fiecare copil învață să respecte aceste reguli, fără excepții.

„Kate provine dintr-o familie stabilă și fericită, în care a crescut alături de sora ei, Pippa, și fratele James. Cred că a învățat multe de la mama ei și vrea să le ofere copiilor ei o copilărie la fel de ferictă ca a ei”, spune expertul regal Claudia Joseph pentru Fabulous, citat de okmagazine.ro.

Așadar, cum își crește Kate Middleton copiii în intimitatea și protecția oferite de pereții palatului? Ce reguli și principii aplică pentru a le asigura o copilărie echilibrată și plină de iubire?

Fără pedepse!

Se apleacă la nivelul lor pentru a-i înțelege

Le acordă atenție și le ascultă punctul de vedere

Copiii sunt separați când izbucnesc certuri

Relaxarea este o prioritate 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Monden

Articole similare


Cele mai noi articole

Știi ce este și cum funcționează „dieta iubirii”?

Numele „dieta iubirii” poate, prin denumire, să ducă la...


Top citite
Ce este mai important să-ți înveți copilul decât să spună „mulțumesc”. Psiholog: „Așa trebuie să-ți educi micuțul pentru a trăi mai fericit!” / FOTO: freepik.com @olyakomarova

Ce este mai important să-ți înveți copilul decât să spună „mulțumesc”. Psiholog: „Așa trebuie să-ți educi micuțul pentru a trăi mai fericit!”

Bunicii din generația Boomer NU sunt de acord cu parentingul blând: „Copiii devin prea sensibili!”. Argumentele științifice care dovedesc contrariul / FOTO: freepik.com @SkelDry

Bunicii din generația Boomer NU sunt de acord cu parentingul blând: „Copiii devin prea sensibili!”. Argumentele științifice care dovedesc contrariul

O nuvelă scrisă de Fiodor Dostoievski în 1848 a devenit virală pe rețelele sociale și se vinde rapid în librării / FOTO: freepik.com@jannoon028

O nuvelă scrisă de Fiodor Dostoievski în 1848 a devenit virală pe rețelele sociale și se vinde rapid în librării

3 semne care arată că părinții au țipat prea mult la tine în copilărie. Experți: „Provoacă micro-traume. Este copleșitor pentru un micuț să fie supus la așa ceva!” / FOTO: freepik.com @dusanpetkovic

3 semne care arată că părinții au țipat prea mult la tine în copilărie. Experți: „Provoacă micro-traume. Este copleșitor pentru un micuț să fie supus la așa ceva!”

pixel