Iubești toamna? Iată cele mai bune idei de decorat veranda pentru a întâmpina anotimpul melancoliei
Data publicării:
Dacă locuiești la casă și ești un iubitor al toamnei, iată câteva idei de decorare a verandei, la fel cum fac americanii.

De la delicioasele dulciuri cu mirodenii de dovleac până la revenirea jocurilor și a vremii răcoroase, nu se poate mai bine decât toamna! (Cum ar fi, ce mod mai bun de a petrece o sâmbătă decât să te uiți la frunze cu prietenii tăi?)

Vorbim mult dincolo de coroana superbă care împodobește ușa de la intrare (deși aceasta este o necesitate!).

Sursa foto: freepik.com@user13216326

Citește și Caracteristicile unice ale copiilor născuți în octombrie

Dați-ne toate păturile în carouri confortabile, dovlecii sculptați fermecători și mumele din abundență, vă rog și vă mulțumesc.

Fie că aveți o verandă întinsă (norocoasă!) sau o casă mică, există întotdeauna o oportunitate de a aduce o notă de stil sezonier la intrarea dvs. și de a le oferi oaspeților o primire călduroasă.

La urma urmei, este doar o chestiune de timp până când micii colindători vor trece pe aici!

Mai jos, sunt câteva idei de decorare de toamnă a verandei din față care sunt potrivite pentru aproape orice casă.

Înfricoșător și stilat

Faceți din intrarea din față locul de oprire obligatoriu pentru colindat cu această scenă înfricoșătoare.

Pentru a obține acest aspect: Agățați mături de „vrăjitoare” la ferestre, făcând găuri prin mânere și înfiletându-le cu fir de pescuit.

Aranjați mămăligă mov cu o mulțime de dovleci albi și verzi și dovleci în jurul treptelor.

Puneți cazmale negre de o parte și de alta a ușii și umpleți-le cu crengi goale. Agățați o coroană de mușchi pe ușă și cuibăriți lilieci negri în jurul scenei, potrivit Countryliving.

Decorează dovleceii!

Sursa foto: freepik.com@sparrowtech

Adăugați un factor înfricoșător scenei decorând dovleceii în funcție de temă.

Pentru a face dovleceii: Desenați un contur de liliac sau de semilună pe un dovleac. Apoi, umpleți conturul cu cuie, folosind cuie din oțel carbon pentru liliac sau cuie argintii pentru lună.

Pentru steluțele luminoase din dovleac, scobiți un dovleac. Formați stelele în mână liberă cu un creion, apoi sculptați pe contur. Iluminați cu o lumânare de ceai care funcționează cu baterii.

Creați o scenă festivă

Sursa foto: freepik.com@teksomolika

Dați startul petrecerii de toamnă prin decorarea verandei. Această ușă festivă prezintă o mulțime de carouri, inclusiv dovleci în carouri, covorașe suprapuse pentru ușa din față pentru un plus de confort, o coroană dulce-amară atârnată de o eșarfă și mumii așezate perfect în găleți galvanizate de epocă.

Dovleci în carouri

Sursa foto: freepik.com@sparrowtech

Aduceți un pic de farmec de țară dovlecilor dvs. prin gravarea lor cu un model clasic în carouri. Puteți chiar coordona culorile pentru a se potrivi cu restul decorului de pe verandă.

Creați un afiș care să vă ducă de la Halloween la Ziua Recunoștinței

Dacă vă place toamna, dar nu vă place să decorați atât pentru Halloween, cât și pentru Ziua Recunoștinței, nu căutați mai departe de acest aranjament sezonier.

Aici, dovlecii împodobiți cu frunze proaspăt căzute asigură că aspectul rămâne proaspăt pe tot parcursul sezonului.

Pentru a face dovleceii: Acoperiți partea din spate a frunzelor colorate cu spray adeziv. Atașați imediat frunzele la dovleac, având grijă să nu împingeți în jos toate punctele, astfel încât acestea să aibă un aspect mai organic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Divertisment

Articole similare

Caracteristicile unice ale copiilor născuți în octombrie

Copiii născuți în luna octombrie sunt adesea priviți ca...



Cele mai noi articole

Sfaturi valoroase pentru a crește un copil curajos

Psihologul David J Bredehoft dezvăluie pașii bazați pe...

Cum să stabilești limite: Un abecedar pentru părinți

Limitele sunt un act de autoîngrijire, nu de egoism.

Lucruri pe care toți bunicii vor ca nepoții lor să le știe

Înțelepciunea unei bunici rămâne cu noi pentru toată...


Top citite
Decan Stanford, despre capcana în care cad părinții și-i împiedică pe copii să fie autonomi: „Supravegherea 24/7, 365 de zile este uimitor de intruzivă!” / FOTO: freepik.com @sacyks

Decan Stanford, despre capcana în care cad părinții și care îi împiedică pe copii să fie autonomi: „Supravegherea 24/7, 365 de zile este uimitor de intruzivă!”

„Nu mai vreau la școală!” Oana Moraru, despre ce se ascunde în spatele refuzului copilului: „Elevul trece prin tot felul de ape într-o zi, iar mami și tati pun un bolovan în spatele lui” / FOTO: freepik.com @EyeEm

„Nu mai vreau la școală!” Oana Moraru, despre ce se ascunde în spatele refuzului copilului: „Elevul trece prin tot felul de ape într-o zi, iar mami și tati pun un bolovan în spatele lui”

Numele de băieți și numele de fete cel mai probabil să fie miliardari, potrivit ChatGPT / FOTO: freepik.com @mandhi

Nume de copii care cel mai probabil o să fie miliardari, potrivit ChatGPT

Cercetătoare Harvard și mamă: „Dacă NU încurajezi orice oportunitate pentru copiii tăi, ești un părinte mai de succes decât majoritatea!” / FOTO: freepik.com @satura86

Cercetătoare Harvard și mamă: „Dacă NU încurajezi orice oportunitate pentru copiii tăi, ești un părinte mai de succes decât majoritatea!”

pixel