Lucrurile mici pe care le face un bărbat BUN, potrivit psihologiei
Data publicării:
Dacă aceste semnale îți sună cunoscut, el este pregătit să se căsătorească.

Bărbații care vor un angajament cu tine sunt ușor de depistat. Ei sunt direcți și știu ce vor. Semnele sunt aproape întotdeauna acolo pentru a vedea dacă un bărbat este pregătit să rămână angajat într-o relație pe termen lung. Trebuie doar să știi ce să cauți.

Iată trei lucruri mici pe care le face un bărbat bun, potrivit psihologiei:

Citește și „Îmi doresc un copil și partenerul meu nu - ce ar trebui să fac?” Iată ce spun experții!”

Își respectă promisiunile

Sună când spune că va suna. Te scoate în oraș când spune că te va scoate în oraș.  Îți răspunde prompt la mesaje și comunică atunci când nu poate.

Adulții de încredere își respectă înțelegerile. Ei nu se tem de angajamente. Este ceea ce îi face bărbați mai buni.

Nu vor să te piardă și te prețuiesc. Bărbații pasiv-agresivi și neangajați fac acorduri - doar că nu le respectă întotdeauna. De ce sunt unii oameni pasiv-agresivi?

Studiile sugerează că agresivitatea pasivă este un mecanism imatur de autoapărare pe care oamenii îl vor folosi pentru a-și suprima conflictele emoționale.

O modalitate de a tăia prin zgomot este pur și simplu să întrebați: „Vrei să ai o relație pe termen lung cu mine?”.

Vezi și „Dacă te-ai căsătorit la această vârstă, cercetările sugerează că este mai puțin probabil să divorțezi. „Nu te panica”

Acest lucru nu înseamnă că îi ceri să fie de acord să se căsătorească sau ceva de genul acesta; este crearea unor reguli clare de bază și construirea unei fundații pentru onestitate.

Dacă îți dă un răspuns vag, atunci știi cum stai cu el.

Își face timp pentru tine

Sursa foto: freepik.com@Creative station

Bărbații de succes nu au timp - dar își fac timp. Își fac o prioritate pentru că prețuiesc faptul de a fi într-o relație.

Chiar și atunci când sunt extrem de ocupați, își fac timp să se conecteze cu tine.

Angajamentele față de carieră și prieteni sunt, de asemenea, importante și ocupă și ele timpul cuiva. Dar dacă apare un tipar clar în care el alege alte lucruri sau persoane înaintea ta, s-ar putea să fie timpul să evaluezi viitorul relației.

El are un plan

Sursa foto: freepik.com@bristekjegor

Acest lucru separă adulții serioși de oamenii imaturi emoțional și nu atât de serioși.

Dacă un bărbat vorbește doar despre cum se simte (de exemplu, cât de mult te iubește, cât de minunat este să fii cu tine, cât de distractiv este să fii cu tine), el face doar ceea ce se simte bine și nu este neapărat angajat față de tine.

Citește și „De ce nu ar trebui să-ți tratezi niciodată soția ca pe egalul tău, potrivit psihologiei”

Adulții responsabili își asumă responsabilitatea.

Conform cercetărilor, responsabilitatea într-o relație este crucială deoarece stimulează încrederea, promovează comunicarea deschisă și contribuie semnificativ la calitatea generală a relației prin demonstrarea dorinței de a fi responsabil pentru acțiunile proprii, ceea ce duce în cele din urmă la o dinamică mai echilibrată și mai sănătoasă între parteneri, potrivit Your Tango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Divertisment

Articole similare


Cele mai noi articole

Sfaturi prețioase pentru un an școlar productiv

Școala a început de curând, astfel că este esențial să...

Medalii de excelență obținute de elevii români

Noi performanțe obținute de elevii români la olimpiade


Top citite
Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!” / FOTO: freepik.com @prostooleh

Mama „tigru”. Avantajele și dezavantajele asupra psihicului copilului. Psiholog: „Ea nu se naște doar din dorința de succes, ci și din nevoia de supraviețuire!”

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA! / FOTO: freepik.com @freepik.driller

Trăsăturile unei mame „suficient de bună”. Un psihanalist expert în parenting a studiat mii de femei și a concluzionat ASTA!

Foto: Freepik@pressfoto

Contractul Educațional: Este obligatorie semnarea lui? Ce se întâmplă dacă refuzi? Avocat Cuculis, sfaturi pentru părinți

Foto: Freepik@freepik

Testul prăjiturii: Cum să-ți înveți copilul să reușească în viață, după metoda Standford

pixel