Modul înduioșător în care pasagerii unui avion au reacționat când o fetiță de 2 ani și-a pierdut răbdarea în timpul unei întârzieri lungi a zborului
Data actualizării:
Data publicării:
Nimeni nu se bucură de o întârziere a zborului, mai ales atunci când ați urcat deja în avion. Așteptarea pe pistă pentru o perioadă nedeterminată de timp pentru un motiv adesea nedeclarat este o experiență frustrantă la nivel universal. 

Când o mamă și fiica ei în vârstă de 2 ani s-au aflat într-o astfel de situație, fetița a început să cânte pentru a-și distrage atenția. În loc să se uite urât la mama fetiței sau să o strige să tacă, ceilalți pasageri au făcut ceva ce fetița și mama ei probabil nu vor uita niciodată - s-au alăturat.

Când fetița de 2 ani „și-a pierdut răbdarea” și a început să cânte în timpul unei întârzieri lungi a zborului, ceilalți pasageri ai companiei aeriene au cântat împreună cu ea. 

Citește și Știți ce face prima dată un autor cu eroul principal atunci când începe să-i scrie povestea? O lecție extrem de importantă pentru părinți și copii!

Chiar și adulții devin nervoși atunci când așteaptă să coboare dintr-un avion întârziat. Când fetița a început să își piardă răbdarea, lucru de înțeles, și-a păstrat calmul și s-a distrat cântând „Twinkle Twinkle Little Star”.

Sursa foto: freepik.com@EyeEm

Cu toate acestea, a realizat curând că nu era singură în sesiunea ei de karaoke.

Într-un videoclip înduioșător surprins de mama fetiței și postat pe subredditul r/HumansBeingBros, alți pasageri ai avionului pot fi auziți cântând împreună cu fetița.

De îndată ce și-a auzit colegii de zbor participând la melodie, fetița și-a întors capul, zâmbind, șocată de colegii ei cântăreți. Până la final, toată lumea a aplaudat și a aplaudat, reușind în mod clar să uite de situația lor pentru câteva momente.  

Vezi și Cele mai frumoase cântecele de toamnă pentru copii

„Asta mi-a făcut ziua mai frumoasă!”, „Bunătatea celorlalți îmi topește inima. Asta i-a înveselit ziua și nu va uita niciodată!”, sunt doar câteva comentarii lăsate deutilizatori.

Oricine a mai călătorit cu avionul știe cât de stresantă și obositoare poate fi experiența, între întârzierile nesfârșite, locurile înghesuite și agitația constantă a bagajelor grele.  

Sursa foto: freepik.com@Like a Boss

Întregul calvar devine și mai dificil atunci când îi amesteci și pe copiii mici, care, la fel ca noi, pot deveni frustrați și neliniștiți în timpul zborurilor.

În loc să te superi pe copii sau pe părinții lor, este mult mai bine să dai dovadă de considerație și compasiune, chiar dacă asta înseamnă să cânți împreună cu ei cântecul preferat al copilului pentru a-l calma.

Cântecul este un instrument util pentru copii pentru a-și ține emoțiile sub control.

Cântecele sunt o modalitate excelentă prin care copiii învață să își înțeleagă și să își exprime sentimentele și emoțiile. Cântecele cu care sunt familiarizați, precum clasicul „Twinkle Twinkle Little Star”, le oferă, de asemenea, un sentiment de confort. 

„Familiaritatea rimei de grădiniță, chiar dacă schimbați cuvintele pentru a se potrivi cu activitatea pe care o faceți, este liniștitoare pentru copii”, a explicat Anne Belcher, profesor de muzică pentru copii.

Cântatul alături de copii poate fi benefic și pentru bunăstarea dvs. emoțională, deoarece „eliberează endorfine sau hormoni ai stării de bine”, a adăugat Belcher.

Călătoriile cu avionul, în special cele cu întârzieri, sunt în mod inerent stresante. Se pare că această melodie i-a ajutat pe toți cei din avion, nu doar pe fetiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Divertisment

Articole similare

Caracteristicile unice ale copiilor născuți în octombrie

Copiii născuți în luna octombrie sunt adesea priviți ca...



Cele mai noi articole

Cum să stabilești limite: Un abecedar pentru părinți

Limitele sunt un act de autoîngrijire, nu de egoism.

Lucruri pe care toți bunicii vor ca nepoții lor să le știe

Înțelepciunea unei bunici rămâne cu noi pentru toată...

Sfaturi valoroase pentru a crește un copil curajos

Psihologul David J Bredehoft dezvăluie pașii bazați pe...


Top citite
Decan Stanford, despre capcana în care cad părinții și-i împiedică pe copii să fie autonomi: „Supravegherea 24/7, 365 de zile este uimitor de intruzivă!” / FOTO: freepik.com @sacyks

Decan Stanford, despre capcana în care cad părinții și care îi împiedică pe copii să fie autonomi: „Supravegherea 24/7, 365 de zile este uimitor de intruzivă!”

„Nu mai vreau la școală!” Oana Moraru, despre ce se ascunde în spatele refuzului copilului: „Elevul trece prin tot felul de ape într-o zi, iar mami și tati pun un bolovan în spatele lui” / FOTO: freepik.com @EyeEm

„Nu mai vreau la școală!” Oana Moraru, despre ce se ascunde în spatele refuzului copilului: „Elevul trece prin tot felul de ape într-o zi, iar mami și tati pun un bolovan în spatele lui”

Numele de băieți și numele de fete cel mai probabil să fie miliardari, potrivit ChatGPT / FOTO: freepik.com @mandhi

Nume de copii care cel mai probabil o să fie miliardari, potrivit ChatGPT

Cercetătoare Harvard și mamă: „Dacă NU încurajezi orice oportunitate pentru copiii tăi, ești un părinte mai de succes decât majoritatea!” / FOTO: freepik.com @satura86

Cercetătoare Harvard și mamă: „Dacă NU încurajezi orice oportunitate pentru copiii tăi, ești un părinte mai de succes decât majoritatea!”

pixel